Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς φωτογραφίζεται και πάλι γυμνή

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς φωτογραφίζεται και πάλι γυμνή

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς γιορτάζει τις ιστορικές πωλήσεις της αυτοβιογραφίας της με μια γυμνή φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Λίγες ημέρες μετά την ιστορική επιτυχία της αυτοβιογραφίας της «The Woman in Me», η Μπρίτνεϊ Σπίαρς φωτογραφήθηκε γυμνή στην παραλία.

Ήταν πριν από λίγες ώρες που η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανέβασε την αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H 41χρονη τραγουδίστρια πόζαρε γυμνή με την πλάτη της στραμένη προς την κάμερα ενώ βρισκόταν στην παραλία και κάλυπτε το στήθος με τα χέρια της.

Η αποκαλυπτική αυτοβιογραφία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς κυκλοφόρησε την Τρίτη και κατέχει την πρώτη θέση στις λίστες των Best Sellers της Amazon και του Barnes and Noble.

Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν γιατί μου αρέσει να φωτογραφίζομαι γυμνή ή με καινούργια φορέματα. Νομίζω όμως ότι αν είχαν φωτογραφηθεί από άλλους ανθρώπους χιλιάδες φορές, αν είχαν ποζάρει για την έγκριση άλλων ανθρώπων, θα καταλάβαιναν ότι παίρνω μεγάλη χαρά από το να ποζάρω με τον τρόπο που νιώθω σέξι βγάζοντας τη δική μου φωτογραφία

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ευχαρίστησε τους θαυμαστές για την υποστήριξή τους ώστε η αποκαλυπτική αυτοβιογραφία της να γίνει Best Seller μέσα σε λίγες ώρες.

«Συμβαίνει!!! Το βιβλίο μου είναι η αυτοβιογραφία διασημοτήτων με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία και είναι μόλις η πρώτη μέρα» έγραφε χαρακτηριστικά η διάσημη τραγουδίστρια της ποπ.

«Ευχαριστώ τους θαυμαστές μου που με στήριξαν τόσο πολύ!!! Σας αγαπώ» κατέληγε η ανάρτησή της που δεν είναι πια διαθέσιμη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Γιατί η Μπρίτνεϊ Σπίαρς φωτογραφίζεται γυμνή

Σε ένα από τα αποσπάσματα της αυτοβιογραφίας της που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς εξηγεί και τον λόγο που ανεβάζει συχνά γυμνές της φωτογραφίες στα social media.

«Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν γιατί μου αρέσει να φωτογραφίζομαι γυμνή ή με καινούργια φορέματα. Νομίζω όμως ότι αν είχαν φωτογραφηθεί από άλλους ανθρώπους χιλιάδες φορές, αν είχαν ποζάρει για την έγκριση άλλων ανθρώπων, θα καταλάβαιναν ότι παίρνω μεγάλη χαρά από το να ποζάρω με τον τρόπο που νιώθω σέξι βγάζοντας τη δική μου φωτογραφία», αναφέρει χαρακτηριστικά η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Ακούγεται σαν να πρόκειται για μια ακόμα «επαναστατική» πράξη της διάσημης τραγουδίστριας, η ζωή της οποίας βρίσκεται στο μικροσκόπιο εδώ και πολλά χρόνια.

Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι κάτι που συνηθίζει να ανεβάζει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media τα τελευταία χρόνια, έχοντας έτσι απομακρύνει αρκετούς ανθρώπους μεταξύ των οποίων και τους δύο γιους της.

Ο Jayden και ο Sean Preston ξέσπασαν για τις γυμνές φωτογραφίες της μητέρας τους σε συνεντεύξεις τον τελευταίο χρόνο και έχουν αρνηθεί να τη συναντήσουν εδώ και καιρό. Έχουν επιλέξει να ζήσουν με τον πατέρα τους στη Χαβάη.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει εκφράσει τη λύπη της για το γεγονός ότι δεν έχει όσο κοντά θα ήθελε τα αγόρια της, χωρίς ωστόσο να έχει δώσει μεγάλη μάχη για να ανακτήσει την επιμέλειά τους.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024