Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η αντίδραση του Τζάστιν Τιμπερλέικ στις αποκαλύψεις της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η αντίδραση του Τζάστιν Τιμπερλέικ στις αποκαλύψεις της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Ο Τζάστιν Τιμπερλέικ δεν είναι καθόλου χαρούμενος με τις αποκαλύψεις της Μπρίτνεϊ Σπίαρς για τη σχέση τους πριν από 24 χρόνια.

Είναι εδώ και λίγες ημέρες που τα αποσπάσματα και οι αποκαλύψεις από την αυτοβιογραφία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς να αφιερώνει ένα μεγάλο κομμάτι στον έρωτά τους, ο Τζάστιν Τιμπερλέικ δεν είναι χαρούμενος με όσα αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

Ο Τζάστιν δεν έχει επικοινωνήσει καθόλου με την Μπρίτνεϊ για τίποτα από αυτά και δεν πρόκειται να το κάνει γιατί δεν μπορεί να της πει τίποτα

Σύμφωνα με πηγή που μίλησε στην DailyMail, ο τραγουδιστής δεν είναι καθόλου ευτυχισμένος για αυτό και δεν έχει επικοινωνήσει με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

«Ο Τζάστιν δεν έχει επικοινωνήσει καθόλου με την Μπρίτνεϊ για τίποτα από αυτά και δεν πρόκειται να το κάνει γιατί δεν μπορεί να της πει τίποτα», σημειώνει χαρακτηριστικά.

«Ήταν εκεί και το λέει απλά από τη σκοπιά της. Αυτό δεν σημαίνει ότι εκείνος είναι εντάξει με αυτό. Ο Τζάστιν δεν είναι καθόλου χαρούμενος με αυτά που αποκαλύφθηκαν σε αυτό το βιβλίο», επισημαίνει.

Το βιβλίο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς «The Woman In Me» κυκλοφόρησε στις 24 Οκτωβρίου, μια ημερομηνία κοντά στην επέτειο γάμου του Τζάστιν Τιμπερλέικ με την Τζέσικα Μπίελ (19 Οκτωβρίου).

«Η κυκλοφορία του βιβλίου της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με όλες τις αποκαλύψεις δεν ήταν ό,τι καλύτερο για τους εορτασμούς της επετείου του. Σίγουρα ο Τζάστιν Τιμπερλέικ θα έχει μιλήσει με τη σύζυγό του για αυτό»

«Και το να πρέπει να σκέφτονται όλα αυτά σε μια περίοδο που θα έπρεπε να γιορτάζουν την επέτειό τους ήταν λίγο αγχωτικό».

«Ο Τζάστιν Τιμπερλέικ έχει επικεντρωθεί στη δική του οικογένεια και προσπαθεί να μην ασχολείται με τα απομνημονεύματα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς» σημείωσε πηγή στο Entertainment Tonight.

«Τα τελευταία χρόνια ο Τζάστιν προσπαθούσε να υποστηρίζει την Μπρίτνεϊ από απόσταση. Έβγαιναν πριν από τόσο καιρό αλλά εξακολουθεί να τη σέβεται. Ο Τζάστιν και η Τζέσικα απλά θέλουν όλοι να μεγαλώνουν και να εξελίσσονται αντί να συνεχίζουν να αναφέρονται στο παρελθόν».

LAX51 – 20020109 – LOS ANGELES, CA, UNITED STATES : US singers Britney Spears (L) and her boyfriend Justin Timberlake of the group N*SYNC arrive at the 29th Annual American Music Awards in Los Angeles, CA, 09 January 2002.
EPA PHOTO AFPI/LUCY NICHOLSON

Η απρόσμενη εγκυμοσύνη της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Ανάμεσα στις αναρίθμητες αποκαλύψεις που γίνονται πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μίλησε ανοιχτά για το ειδύλλιό της με τον Τζάστιν Τιμπερλέικ.

Η πριγκίπισσα της ποπ έβγαινε με το μέλος των NSYNC από το 1999 έως το 2002, με τον Τζάστιν Τιμπερλέικ να φέρεται να τη χωρίζει μέσω μηνύματος. Και οι δύο, όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια, υπήρξαν άπιστοι στη σχέση τους.

Χαρακτηρίζει την εγκυμοσύνη της από τον Τζάστιν Τιμπερλέικ μια «έκπληξη», ενώ αποκαλύπτει πως εκείνος δεν ήθελε να γίνει πατέρας και προχώρησε σε άμβλωση.

«Αγάπησα τόσο πολύ τον Τζάστιν. Πάντα περίμενα να κάνουμε οικογένεια μαζί μια μέρα. Αυτό θα ήταν πολύ νωρίτερα από ό,τι περίμενα. Αλλά ο Τζάστιν δεν ήταν χαρούμενος για την εγκυμοσύνη. Είπε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι να κάνουμε ένα μωρό, ότι ήμασταν πολύ νέοι», αναφέρει χαρακτηριστικά η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

«Είμαι σίγουρη ότι πολλοί άνθρωποι θα με μισήσουν για αυτό, αλλά συμφώνησα να μην κάνω το μωρό. Δεν ξέρω αν αυτή ήταν η σωστή απόφαση. Αν αποφάσιζα μόνο εγώ, δεν θα το έκανα ποτέ. Όμως ο Τζάστιν ήταν τόσο σίγουρος ότι δεν ήθελε να γίνει πατέρας», συμπληρώνει.

Η διαδικασία της άμβλωσης, όπως εξήγησε, ήταν ένα από τα πιο οδυνηρά πράγματα που έχει βιώσει ποτέ.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024