Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σερ: Παίρνει θέση για την κηδεμονία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Σερ: Παίρνει θέση για την κηδεμονία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Στον απόηχο του νέου βιβλίου, αποκαλύπτεται τι συνέβαινε πίσω από τα λαμπερά φώτα της ποπ σκηνής

Με την επίσημη κυκλοφορία, χθες 24 Οκτωβρίου 2023, του αυτοβιογραφικού βιβλίου της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, με τίτλο «The Woman in Me» που ήδη έχει ξεσηκώσει σάλο με τις αποκαλύψεις της διάσημης ποπ τραγουδίστριας, ήρθαν και τα σχόλια από τις «συναγωνίστριές» της πάνω στη σκηνή. Η Σερ δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλάνο.

Η Σερ με τον αγαπημένο της Alexander Edwards, το Σεπτέμβριο του 2023 στο Παρίσι

Η Σερ είχε καταλάβει – Όλοι ήξεραν

Όπως και η Κριστίνα Αγκιλέρα –άξια συμπρωταγωνίστρια της Σερ στην ταινία «Burlesque» το 2010- και επί σκηνής αρκετές φορές με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Μάλιστα, η Αγκιλέρα με την Μπρίτνεϊ μοιράζονται και ένα κοινό βίωμα: και οι δυο τους ήταν παιδιά-θαύματα της μουσικής.

Στο σόου του Τζίμι Κίμελ, η Αγκιλέρα λίγο πριν κυκλοφορήσει το βιβλίο, διπλωματικά απλώς ευχήθηκε να είναι καλά τώρα η Μπρίτνεϊ.

Ενώ η Σερ, στα 77 της χρόνια, ίσως η πιο παλιά πια της μεγάλης φρουράς της ποπ, με τα εντυπωσιακά σόου, τις παραστάσεις και τη ζωή που βρίσκεται πάντα στα πρωτοσέλιδα, πήρε θέση για τη ζωή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Η Σερ παραδέχτηκε ότι όταν ήταν στην ίδια πόλη, ήξερε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά

Από κινηματογραφική πρεμιέρα στο Λος Άντζελες, το 2019

Η σκοτεινή περίοδος στη ζωή της Μπρίτνεϊ

Τι είπε, λοιπόν, η Σερ; Στάθηκε στο κομμάτι της κηδεμονίας της νεότερης συναδέλφου της από τον πατέρας της.

Από όλα τα σκανδαλώδη που αναλύει στα απομνημονεύματά της η Σπίαρς και αφορούν την ερωτική της ζωή, την καριέρα της στη μουσική βιομηχανία και φυσικά την κηδεμονία από τον πατέρα της, η Σερ στάθηκε στο πιο σκοτεινό και ομιχλώδες διάστημα στη ζωή της Μπρίτνεϊ και μίλησε γι’ αυτό.

Η κηδεμονία της ενήλικης ποπ σταρ κράτησε από τον Φεβρουάριο του 2008 μέχρι τον Νοέμβριο του 2021, οπότε και τερματίστηκε με δικαστική απόφαση.

Από σόου στην Ουγγαρία, κατά την περιοδεία της, το 2004

Μετά την ψυχική κατάρρευση

Η Σερ λοιπόν είπε ότι ήταν λάθος αυτή η κίνηση από τον πατέρα της Σπίαρς, Τζέιμι. Εκείνος, το 2007, μετά την ψυχική κατάρρευση του ποπ ειδώλου πήρε στα χέρια του τη ζωή της κυριολεκτικά και με τη βούλα.

Όπως είπε η Σερ, «Δεν πιστεύω ότι ήταν σωστό ό,τι ο πατέρας της έκανε, γιατί τελικά όπως φαίνεται εξυπηρετούσε τον εαυτόν του, ανεξαρτήτως εάν εκείνη χρειαζόταν βοήθεια. Ακούω πράγματα, αλλά δεν έχουν σημασία αυτά, αγαπάς τα παιδιά σου και κάποιες φορές πρέπει να παρέμβεις. Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό, ήθελα να της το πω να ξέρει ότι εγώ παρακολουθούσα και άκουγα».

Και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αλλά και η Σερ, τον ίδιο καιρό, βρίσκονταν στο Λας Βέγκας και είχαν εμφανίσεις. Η Σερ παραδέχτηκε ότι όταν ήταν στην ίδια πόλη, ήξερε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τη νεαρή σταρ. Και μάλιστα και οι υπόλοιποι γύρω είχαν συναίσθηση ότι δεν ήταν εντάξει τα πράγματα.

Όπως χαρακτηριστικά είπε η Σερ, «Όταν ήμουν στο Λας Βέγκας, όλοι ήξεραν. Απλώς δεν γνωρίζαμε πόσο βαθύ ήταν αυτό, αλλά όλοι ξέραμε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά».

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024