Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παραλίγο πρωταγωνίστρια στο... Ημερολόγιο η Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Παραλίγο πρωταγωνίστρια στο… Ημερολόγιο η Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η διάσημη τραγουδίστρια δηλώνει τυχερή που δεν την πήραν, γιατί η υποκριτική είναι πολύ δύσκολο επάγγελμα.

Το Ημερολόγιο του Νικ Κασσαβέτη είναι μια από τις διασημότερες ρομαντικές ταινίες όλων των εποχών.

Φαίνεται όμως ότι εκτός από τη δραματική πλοκή της, τον έρωτα ενός αταίριαστου ζευγαριού από τη δεκαετία του 1940 μέχρι πολύ μετά τον πόλεμο, όταν η κληρονόμος Άλι είναι κλεισμένη στο γηροκομείο με τον αγαπημένο της Νόα πάντα στο πλευρό της, η ένταση είναι κάτι που χαρακτήρισε το κάστ της, αλλά και τη διαλογή του.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και τα δάκρυα της παρολίγο επιτυχίας

Γιατί δεν ήταν μόνο ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, οι πρωταγωνιστές του που έζησαν μια σύντομη παθιασμένη ιστορία παρά την αρχική αντιπάθεια τους, αλλά και η Μπρίτνει Σπίαρς που τότε δοκίμαζε να γίνει ηθοποιός και φιλοδοξούσε να παίξει τον ρόλο της Άλι.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Daily Mail, που αποκάλυψε τη σχετική πληροφορία ήταν τόσο καλή που έβγαλε εκτός κούρσας μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ, όπως η Σκάρλετ Γιοχάνσον, η Έμι Άνταμς, η Κλερ Ντανς και η Τζέσικα Μπίελ που έμελε πολύ αργφότερα να παντρευτεί τον Τζάστιν Τίμπερλέικ που εκείνη περίπου την περίοδο είχε ραγίσει την καρδιά της Αμερικανίδας τραγουδίστριας.

Βγήκε εκτός λόγω της χημείας των άλλων

Στην καλή απόδοση της Μπρίτνει Σπίαρς σίγουρα βοήθησε το γεγονός ότι γνωριζόταν καλά με τον Ράιαν Γκόσλινγκ, αφού όταν ήταν μικροί συμμετείχαν και οι δύο στη διάσημη τηλεοπτική εκπομπή Mickey Mouse Club. Η εκρηκτική χημεία όμως ανάμεσα στον παιδικό της φίλο και τη Ρέιτσελ ΜακΆνταμς ήταν τελικά ο λόγος που, όπως έχει παραδεχτεί ο σκηνοθέτης της δόθηκε ο ρόλος, στην Καναδή ηθοποιό.

Η δημοσιοποίηση του βίντεο με το κάστινγκ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς από την Daily Mail συνέπεσε χρονικά με την αποκάλυψη που έκανε η ίδια στα απομνημονεύματα της με τίτλο «The Woman In Me» ότι ήταν τυχερή που δεν την επέλεξαν τελικά, γιατί το πέρασμα της από αυτό το δύσκολο επάγγελμα την έπεισε ότι εκείνη δεν θα μπορούσε να αντέξει τη μισή μέρα να είναι ο ρόλος και την άλλη μισή ο εαυτός της.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024