Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς απαντά για τις γυμνές φωτογραφίες

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς απαντά για τις γυμνές φωτογραφίες

Ένα ακόμα απόσπασμα από την πολυαναμενόμενη αυτοβιογραφία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς «The Woman in Me» δόθηκε στο φως της δημοσιότητας.

Με την πολυαναμενόμενη αυτοβιογραφία της τραγουδίστριας της ποπ Μπρίτνεϊ Σπίαρς να κυκλοφορεί στις 24 Οκτωβρίου, αρκετά αποσπάσματα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει βρεθεί στο στόχαστρο τα τελευταία χρόνια για τις πολλές γυμνές φωτογραφίες και τα αισθησιακά βίντεο που ανεβάζει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Αποφάσισε όμως στην αυτοβιογραφία της «The Woman in Me» να δώσει απάντηση και για αυτό πέρα από την πολύκροτη σχέση και τον χωρισμό της με τον Τζάστιν Τιμπερλέικ.

Νομίζω όμως ότι αν είχαν φωτογραφηθεί από άλλους ανθρώπους χιλιάδες φορές, αν είχαν ποζάρει για την έγκριση άλλων ανθρώπων, θα καταλάβαιναν ότι παίρνω μεγάλη χαρά από το να ποζάρω με τον τρόπο που νιώθω σέξι βγάζοντας τη δική μου φωτογραφία

Σε ένα από τα αποσπάσματα που διέρευσε στους New York Times η Μπρίτνεϊ Σπίαρς θίγει ανοιχτά το θέμα αυτό που έχει κατά καιρούς προκαλέσει έντονη ανησυχία στους θαυμαστές της και πολλά αρνητικά σχόλια.

«Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν γιατί μου αρέσει να φωτογραφίζομαι γυμνή ή με καινούργια φορέματα. Νομίζω όμως ότι αν είχαν φωτογραφηθεί από άλλους ανθρώπους χιλιάδες φορές, αν είχαν ποζάρει για την έγκριση άλλων ανθρώπων, θα καταλάβαιναν ότι παίρνω μεγάλη χαρά από το να ποζάρω με τον τρόπο που νιώθω σέξι βγάζοντας τη δική μου φωτογραφία», αναφέρει χαρακτηριστικά η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Το παράπονο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Ακούγεται σαν να πρόκειται για μια ακόμα «επαναστατική» πράξη της διάσημης τραγουδίστριας, η ζωή της οποίας βρίσκεται στο μικροσκόπιο εδώ και πολλά χρόνια.

Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι κάτι που συνηθίζει να ανεβάζει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media τα τελευταία χρόνια, έχοντας έτσι απομακρύνει αρκετούς ανθρώπους μεταξύ των οποίων και τους δύο γιους της.

Ο Jayden και ο Sean Preston ξέσπασαν για τις γυμνές φωτογραφίες της μητέρας τους σε συνεντεύξεις τον τελευταίο χρόνο και έχουν αρνηθεί να τη συναντήσουν εδώ και καιρό. Έχουν επιλέξει να ζήσουν με τον πατέρα τους στη Χαβάη.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει εκφράσει τη λύπη της για το γεγονός ότι δεν έχει όσο κοντά θα ήθελε τα αγόρια της, χωρίς ωστόσο να έχει δώσει μεγάλη μάχη για να ανακτήσει την επιμέλειά τους.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024