Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η συνάντηση Μπρίτνεϊ Σπίαρς - Τζάστιν Τιμπερλέικ: «Έπαθα κρίση πανικού»

Η συνάντηση Μπρίτνεϊ Σπίαρς – Τζάστιν Τιμπερλέικ: «Έπαθα κρίση πανικού»

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μιλάει για τη βραδιά που συνάντησε στα παρασκήνια τον Τζάστιν Τιμπερλέικ. Οι δύσκολες στιγμές που πέρασε εκείνο το βράδυ.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς θυμάται τη συνάντησή της με τον Τζάστιν Τιμπερλέικ στα παρασκήνια των MTV VMAs του 2007, λίγο πριν προκαλέσει παγκόσμια ανησυχία με την ερμηνεία και την εμφάνισή της με το Gimme More.

Η 41χρονη Μπρίτνεϊ Σπίαρς, που είχε χωρίσει από τον Τζάστιν Τιμπερλέικ το 2002 εν μέσω φημών για απιστία, αναφέρει πως πληγώθηκε από τη συνάντησή τους.

Και ενώ ο 42χρονος τραγουδιστής ήταν στην κορυφή της καριέρας του, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έπαθε κρίση πανικού.

«Είχε περάσει καιρός από τότε που τον είχα δει τελευταία φορά. Όλα πήγαιναν τέλεια στον κόσμο του. Ήταν στην κορυφή με κάθε τρόπο και είχε πολύ αυτοπεποίθηση. Είχα πάθει κρίση πανικού. Δεν είχα κάνει αρκετές πρόβες. Μισούσα την εμφάνισή μου. Ήξερα ότι θα ήταν κακή», αναφέρει στα απομνημονεύματά της «The Woman In Me».

Εκείνη τη βραδιά ο Τζάστιν Τιμπερλέικ θα κέρδιζε βραβεία, μεταξύ των οποίων και αυτό του Καλλιτέχνη της Χρονιάς και θα εμφανιζόταν με τους Timbaland και Nelly Furtado εκείνη τη νύχτα.

Η δύσκολη βραδιά της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

«Ο Τζάστιν εμφανίστηκε στη σκηνή, φλέρταρε με κορίτσια από το κοινό» θυμάται η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Η ψυχική υγεία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο μετά την εμφάνισή της με το Gimme More, καθώς φαινόταν αποπροσανατολισμένη. Κινούνταν άτσαλα στη σκηνή και φάνηκε να ξεχνάει τις χορευτικές κινήσεις της.

Αφού ανέβηκε στη σκηνή φορώντας μόνο τα εσώρουχα και με εμφανή τα extensions – λίγους μήνες νωρίτερα είχε ξυρίσει το κεφάλι της- η εμφάνισή της σόκαρε τους θαυμαστές της και αποδοκιμάστηκε καθολικά από το κοινό και τους κριτικούς.

Είχε περάσει καιρός από τότε που τον είχα δει τελευταία φορά. Όλα πήγαιναν τέλεια στον κόσμο του. Ήταν στην κορυφή με κάθε τρόπο και είχε πολύ αυτοπεποίθηση. Είχα πάθει κρίση πανικού

«Υπήρχε πρόβλημα με τα ρούχα μου και τα extensions. Δεν είχα κοιμηθεί το προηγούμενο βράδυ. Ζαλιζόμουν. Είχε περάσει λιγότερο διάστημα από έναν χρόνο από τότε που είχα γεννήσει το δεύτερο μωρό μου μέσα σε δύο χρόνια, αλλά όλοι συμπεριφέρονταν σαν να ήταν προσβλητικό το ότι δεν είχα κοιλιακούς», σημειώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

«Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι έπρεπε να βγω στη σκηνή νιώθωντας όπως ένιωθα. Βγήκα εκεί έξω και έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα εκείνη τη στιγμή. Το οποίο, ναι το παραδέχομαι, απείχε πολύ από τον καλύτερο εαυτό μου σε άλλες στιγμές», συμπληρώνει χαρακτηριστικά.

Όταν η Μπρίτνεϊ Σπίαρς άρχισε να βγαίνει με τον αστέρα των NCYNC Τζάστιν Τιμπερλέικ το 1999, οι θαυμαστές τους σε όλο τον κόσμο τους είδαν ως το χρυσό ζευγάρι της Αμερικής.

Ήταν πριν από λίγες ημέρες που μέσα από τα απομνημονεύματά της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποκάλυψε ότι είχε μείνει έγκυος στη διάρκεια της σχέσης τους και ο τραγουδιστής δεν ήθελε το παιδί. Ωθήθηκε στην άμβλωση επειδή ο Τζάστιν Τιμπερλέικ «δεν ήθελε να γίνει πατέρας».

Sports in

Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός 13-13 (5-6 πεν.): Στο Final-4 του Champions League o Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μπαρτσελονέτα στα πέναλτι (13-13 κ.δ., 6-5 πεν.) και προκρίθηκε στο Final-4 του LEN Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024