Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σερ: H τελευταία συνάντηση με την Τέρνερ και το δώρο που της χάρισε

Σερ: H τελευταία συνάντηση με την Τέρνερ και το δώρο που της χάρισε

Η Τίνα Τέρνερ της χάρισε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες.

Την τελευταία φορά που συνάντησε την Τίνα Τέρνερ θυμάται και αφηγείται η Σερ. Στο τελευταίο τεύχος του αμερικανικού περιοδικού People η σταρ λέει ότι επισκέφτηκε την φίλη της στην Ελβετία και φεύγοντας η Τίνα Τέρνερ της χάρισε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες.

«Δεν πρόκειται να τις φορέσω», δήλωσε η Σερ, «τις έχω μόνο στη ντουλάπα μου». Όπως πρόσθεσε η Σερ, η Βασίλισσα της Ροκ, που πέθανε τον Μάιο σε ηλικία 83 χρόνων, παρότι ήταν άρρωστη ήταν ευδιάθετη.

«Περάσαμε όμορφα και μιλήσαμε για τα παλιά».

«Έπρεπε να τη δω. Ήταν ξαπλωμένη και είπε, “Είμαι κουρασμένη”. Μετά για δύο ώρες τρέχαμε γύρο από το σπίτι και εκείνη γελούσε υστερικά», θυμάται. «Χρειαζόταν απλώς να μιλήσει και να γελάσει. Αυτή είναι η Τίνα που αγάπησα. Περάσαμε όμορφα και μιλήσαμε για τα παλιά», προσέθεσε.

Η φιλία της Σερ και της Τίνα ήταν μακροχρόνια. Οι δύο τους τραγούδησαν μαζί το «Shame, Shame, Shame» στο σόου της Σερ το 1975 (φορώντας ασορτί φορέματα με κρόσσια) και τραγούδησαν μαζί πολλές άλλες φορές όλα αυτά τα χρόνια.

Το προφητικό μήνυμα της Τέρνερ λίγο πριν φύγει από τη ζωή

Σε ηλικία 83 ετών έφυγε από τη ζωή η «βασίλισσα» του Rock’n Roll, Τίνα Τέρνερ. Η σπουδαία τραγουδίστρια αντιμετώπιζε μακροχρόνια προβλήματα υγείας και άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της στην Ελβετία.

Η ίδια είχε μοιραστεί κάποια από τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε με τους followers της. Σε μια από τις τελευταίες της αναρτήσεις, στον λογαριασμό της στο Instagram, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νεφρού, εξομολογήθηκε: «Αυτή η ημέρα είναι σημαντική γιατί τα νεφρά καταρρέουν χωρίς πόνο. Γι’ αυτό σήμερα θέλω να σας πω να τους δείχνετε αγάπη! Την αξίζουν. Τα δικά μου νεφρά είναι θύματα της αποτυχίας μου να συνειδητοποιήσω ότι θα έπρεπε να αντιμετωπίσω με φάρμακα την υπέρτασή μου.

Έθεσα τον εαυτό μου σε μεγάλο κίνδυνο με την άρνησή μου να αντιμετωπίσω την πραγματικότητα πως χρειάζομαι καθημερινά φαρμακευτική αγωγή, εφ’ όρου ζωής. Για πολύ καιρό πίστευα ότι το σώμα μου είναι ένα φρούριο που τίποτα δεν μπορεί να αγγίξει και να καταστρέψει. Χαίρομαι λοιπόν που μπορώ να υποστηρίξω μια νέα, διεθνή καμπάνια για την υγεία των νεφρών».

Επίσης, η Τίνα Τέρνερ σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στον Guardian, βλέποντας το τέλος να πλησιάζει, είχε απαντήσει «πώς θα ήθελε να τη θυμούνται». «Σαν τη βασίλισσα του Rock n’ Roll. Σαν μια γυναίκα που έδειξε σε άλλες γυναίκες ότι είναι εντάξει να αγωνίζονται για την επιτυχία με τους δικούς τους όρους. Δεν με φοβίζει τίποτα στο πέρασμα του χρόνου. Είναι μέρος της περιπέτειας της ζωής και αγκαλιάζω και αποδέχομαι ό,τι φέρνει η κάθε μέρα», είπε πει.

Sports in

Αινιγματικός ο Γιάννης σχετικά με την επιστροφή του: «Θα μου πάρει μέρες, εβδομάδες, μήνες»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε ότι δεν γνωρίζει πόσο θα χρειαστεί για να επιστρέψει στο επίπεδο που θέλει να βρίσκεται.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024