Σάββατο 04 Ιουλίου 2026
weather-icon 27o
Τιλάν Μπλοντό: Το «πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο» δεν δηλώνει πλέον single

Τιλάν Μπλοντό: Το «πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο» δεν δηλώνει πλέον single

Η Τιλάν Μπλοντό, που σε ηλικία πέντε ετών ανακηρύχθηκε ως το «πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο», παντρεύτηκε τον γάλλο DJ Μπεν Ατάλ σε μια fashion τελετή στο Παρίσι

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Ήταν το 2006, όταν η γαλλική Vogue θα φιλοξενήσει στις σελίδες της μια φωτογραφία της, με τον εντυπωσιακό τίτλο «Το πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου». Εκείνη τη μέρα, η Τιλάν Μπλοντό θα γίνει γνωστή σε όλο τον πλανήτη σε ηλικία 5 ετών.

Ωστόσο, δεν ήταν το άρθρο του γνωστού περιοδικού που της άνοιξε τις fashion πόρτες. Η πανέμορφη γαλλίδα είχε κάνει έναν χρόνο νωρίτερα την είσοδό της στον χώρο της μόδας, συμμετέχοντας σε επιδείξεις γνωστών ονομάτων του χώρου, όπως οι Jean Paul Gaultier, Dolce & Gabbana και L’OReal.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thylane-Lena rose (@thylaneblondeau)

Ωστόσο, χάρη στη Vogue οι μετοχές της εκτοξεύτηκαν. Στην ηλικία των 7 ετών θα σταθεί μπροστά στον φακό της Ντάνι Μπρουμπέικερ για την πρώτη της μεγάλη φωτογράφιση και θα γίνει η μούσα της. Η θέση της στον κόσμο της μόδας μόλις είχε εξασφαλιστεί.

Στα χρόνια που θα ακολουθήσουν, η Τιλάν Μπλοντό θα πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις μεγαλύτερες παιδικές καμπάνιες του κόσμου, ενώ ως το 2016 θα είναι και το πρόσωπο του πρακτορείου success kids.

Φυσικά, όταν βγαίνεις μπροστά στις κάμερες σε τόσο μικρή ηλικία, δεν λείπουν και οι αντιδράσεις. Αυτό το έζησε πολύ έντονα η Μπλοντό σε ηλικία 10 ετών – όταν πόζαρε με ρούχα ενηλίκων και έντονο μέικ απ για τη γαλλική Vogue. Πολλοί τότε έσπευσαν να μιλήσουν για σεξουαλικοποίηση παιδιών στο βωμό της φήμες και των χρημάτων.

Ευτυχώς, το 25χρονο μοντέλο μεγάλωσε όμορφα – και δεν μιλάμε μόνο για την εξωτερική εμφάνισή της. Το 2018 ίδρυσε τη δική της εταιρεία ρούχων, με τον τίτλο Heaven May, συνέχιζε να ποζάρει για γνωστούς οίκους, ενώ έμεινε μακριά από σκάνδαλα, υπερβολές και τις κάμερες των παπαράτσι.

Η αλήθεια είναι πως παρά το γεγονός ότι κουβαλούσε τον τίτλο του πιο όμορφου κοριτσιού στον κόσμο, κινήθηκε αρκετά κάτω από τα ραντάρ.

Τουλάχιστον έως το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν έκανε την εμφάνισή της στα media του πλανήτη αλλά για έναν ωραίο λόγο: η Τιλάν Μπλοντό δεν δηλώνει πλέον single.

Το γνωστό μοντέλο παντρεύτηκε με τον σύντροφό της και DJ Μπεν Ατάλ, σε μια fashion τελετή στο Παρίσι. Μάλιστα, η τελετή πραγματοποιήθηκε τρεις μήνες μετά την πρόταση γάμου που της είχε κάνει σε μια ολιγοήμερη απόδραση στην Ελλάδα.

Η Τιλάν και ο Μπεν γνωρίστηκαν το 2019, ενώ ένα χρόνο μετά έγινε γνωστό σε όλους ότι είναι ζευγάρι.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Ιουλίου 2026
Cookies