Εύβοια: Άγνωστη παραμένει η αιτία θανάτου της 17χρονης που κατέρρευσε στο σπίτι της
Η κηδεία της έγινε την Πέμπτη
Άγνωστη παραμένει η αιτία του θανάτου της 17χρονης μαθήτριας από το Μαντούδι, Εύβοιας που κατέρρευσε ξαφνικά στο σπίτι της και έχασε τη ζωή της.
Η 17χρονη μαθήτρια του 1ου ΕΠΑΛ Μαντουδίου Εύβοιας κατέρρευσε την Δευτέρα (7/8) μέσα στο σπίτι της. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών το άτυχο παιδί άφησε την τελευταία του πνοή.
Σύμφωνα με το eviazoom.gr τα πρώτα στοιχεία έκαναν λόγο για ανακοπή καρδιάς. Την ακριβή αιτία του θανάτου της 17χρονης όμως, αναμένεται να δείξουν τα αποτελέσματα από τη νεκροψία – νεκροτομή, που δεν έχουν βγει ακόμα.
Η οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και κάτοικοι της περιοχής της όπου έμενε η άτυχη μαθήτρια είπαν το τελευταίο «αντίο» την Πέμπτη στο Μαντούδι όπου έγινε η κηδεία της.
- Βίντεο από το Ιράν και το ιατροδικαστικό κέντρο Καχριζάκ, δείχνουν δεκάδες έως εκατοντάδες πτώματα
- Η Κίνα εκτινάσσει την παραγωγή αερίου – Η «καραμπόλα» με το LNG
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Τραπεζικές απάτες με τη χρήση της ΑΙ
- Γερμανία και Ισραήλ επεκτείνουν το συμβόλαιο των Arrow 3 και υπογράφουν νέες συμφωνίες
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]
- Σύμφωνα με το Forbes το Ιράν έριξε για πρώτη φορά το Starlink του Μασκ
- Ίντερ – Νάπολι 2-2: Χορταστική ισοπαλία στο Τζουζέπε Μεάτσα
- Καιρός: Εξαπλώνεται το κύμα ψύχους σε όλη τη χώρα – Χάρτες χιονόστρωσης και πολικές θερμοκρασίες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cristofer-maximilian-Ce3XLxac0f4-unsplash-315x220.jpg)

































































![Ράλι στα ακίνητα – Οι ακριβές και φθηνές περιοχές [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/athina-athens-akinita-realestate-eurokinissi-1-315x220.jpg)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442