Ο Σάσα Βεζένκοφ αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και να δοκιμάσει την τύχη του στο NBA για λογαριασμό των Σακραμέντο Κινγκς.
Οι, πρώην πλέον, συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, Μιχάλης Λούντζης και Ταρίκ Μπλακ, αφού γνωστοποιήθηκε η είδηση, πήραν τη σκυτάλη από τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη και αποχαιρέτησαν τον Βούλγαρο και του ευχήθηκαν τα καλύτερα σε αυτό το νέο του ξεκίνημα.
«Καλή τύχη MVP. Θα μας λείψεις», έγραψε ο Λούντζης μαζί με μια φωτογραφία των δύο από έναν αγώνα.
Από την πλευρά του ο Αμερικανός σέντερ ανέφερε στο story του: «Δεν ήμουν κοντά σε όλο το ταξίδι, αλλά στο χρονικό διάστημα που πέρασα μαζί σου ήταν σαφές ότι το άξιζες. Ξέρω από τις συζητήσεις μας ότι η απόφαση αυτή ήταν βαριά στην καρδιά σου εξαιτίας της αγάπης σου για τον Ολυμπιακό, αλλά γνωρίζοντάς τους θα είναι πάντα στο πλευρό σου. Πήγαινε να θριαμβεύσεις μεγάλε».
LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από το ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Ο ΟΦΗ πέτυχε και τρία τέρματά του στο πρώτο ημίχρονο (16′, 45+4′ Σαλσίδο, 45πεν. Φούντας) κι έτσι πήρε εύκολη νίκη με 3-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό, για την 14η αγωνιστική της Super League.
LIVE: Κηφισιά – Αστέρας. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά – Αστέρας για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.