Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση φαίνεται πως έχει ολοκληρώσει η Ρεάλ Μαδρίτης.
Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρει ο γνωστός Ισπανός δημοσιογράφος του Relevo, Ματέο Μορέτο, «βασίλισσα» συμφώνησε σε όλα με τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα έξι χρόνια, μέχρι δηλαδή το καλοκαίρι του 2029.
Οι «μερένχες» φαίνεται πως σπατάλησαν 100 εκατ, ευρώ συν μπόνους, για να κάνουν δικό τους τον κορυφαίο παίκτη της Bundesliga, από την Ντόρτμουντ.
Μάλιστα, μία ημέρα μετά την απώλεια του πρωταθλήματος την τελευταία αγωνιστική από την Μπάγερν, ο Μπέλινγκχαμ εμφανίστηκε στο προπονητικό κέντρο της Ντόρτμουντ μαζί με τη μητέρα του και μοίρασε δώρα στους συμπαίκτες του και το επιτελείο της ομάδας.
Ο Άγγλος αποχωρεί από τη Βεστφαλία, μετά από 132 εμφανίσεις, 24 γκολ και 25 ασίσ σε μια τριετία και το 2021 είχε σηκώσει το κύπελλο Γερμανίας.
🚨🎖️| The signing of Jude Bellingham is closed. €100m fixed fee + add-ons with a contract until 2029. Only the official announcement to go. @MatteMorettopic.twitter.com/P11I3aR8mC
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.