Κάτι παραπάνω από χαρούμενος έδειξε ο Σακίλ ΜακΚίσικ ύστερα από την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό. Ο Αμερικανός άσος που θα μείνει κάτοικος Πειραιά μέχρι το 2025, δήλωσε μεταξύ άλλων πως ο Ολυμπιακός είναι ένα εκπληκτικός οργανισμός και πως ο ίδιος δε θα μπορούσε να ζητήσει τίποτα περισσότερο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικανού άσου:
Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό: «Νιώθω πάρα πολύ όμορφα. Πρώτα από όλους θέλω να ευχαριστήσω τους Προέδρους, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μου δίνουν. Ευχαριστώ τον προπονητή, τους συνεργάτες του και τους φιλάθλους της ομάδας μας! Ευχαριστώ όλο τον οργανισμό του Ολυμπιακού! Είναι υπέροχο περιβάλλον για εμένα και την οικογένειά μου! Ευχαριστώ επίσης τους συμπαίκτες μου! Λατρεύω να παίζω μαζί τους! Ανυπομονώ για τα χρόνια που θα έρθουν!».
Για τους στόχους του, όχι μόνο για τη φετινή σεζόν, αλλά και για τα χρόνια που θα ακολουθήσουν: «Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να μιλήσω για στόχους και προσδοκίες. Αυτό που έχει σημασία είναι να παίζουμε σε κάθε ματς σκληρά. Φυσικά θέλουμε να κατακτούμε τίτλους. Θέλουμε να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα, Πρωταθλήματα, Κύπελλα… Αυτός είναι ο στόχος όλων. Όμως, το πιο σημαντικό είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί, ώστε να κάνουμε περήφανους τους φιλάθλους μας».
Για το αν όταν υπέγραψε τον Φεβρουάριο του 2020, πίστεψε πως θα μπορέσει να μείνει τόσα πολλά χρόνια στην ομάδα: «Το ονειρεύτηκα, όμως, δεν πίστεψα ότι θα γίνει πραγματικότητα! Βλέπεις τόσους παίκτες να πηγαίνουν από τη μία ομάδα της Ευρωλίγκας στην άλλη. Για εμένα το ότι είμαι σε μια ομάδα που πραγματικά μπορώ να αποκαλώ σπίτι μου είναι πολύ σημαντικό επίτευγμα. Πρώτα από όλα για εμένα, γιατί κάνω το σωστό, δουλεύω σκληρά, πιστεύω στην ομάδα και στην φιλοσοφία των προπονητών και υποθέτω πως έτσι μακροημερεύεις».
Για το τι τον «κράτησε» στο Λιμάνι: «Ο καιρός! Κάνω πλάκα, αν και είναι αλήθεια πως λατρεύω να ζω στην Ελλάδα. Πραγματικά δεν θα μπορούσα πλέον να με φανταστώ να παίζω κάπου αλλού αν δεν ήμουν υποχρεωμένος. Όταν μιλάς με άλλους παίκτες, όλοι λένε πως το ιδανικό είναι να ζεις στην Ελλάδα. Φυσικά έχει να κάνει με τον εκπληκτικό οργανισμό του Ολυμπιακού. Έχω ‘αγκαλιάσει’ την κουλτούρα της χώρας, λατρεύω τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και με αγαπούν και εκείνοι. Το ίδιο και την οικογένειά μου. Οπότε αυτό είναι το πιο σημαντικό. Τι άλλο θα μπορούσα να ζητήσω;».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.