Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Καραπαπάς: «Ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται καμία συμμαχία, είναι απείρως δυνατότερος από όλους τους άλλους μαζί» (pics)

Καραπαπάς: «Ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται καμία συμμαχία, είναι απείρως δυνατότερος από όλους τους άλλους μαζί» (pics)

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκαθάρισε ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν συμπράττουν, ούτε συμμαχούν με κανέναν, γιατί είναι δυνατότεροι από όλους.

Ανάρτηση στα social media στην οποία ανέφερε ότι «ο Ολυμπιακός δεν συμπράττει και δεν συμμαχεί με κανέναν, διότι είναι απείρως δυνατότερος από όλους τους άλλους μαζί», έκανε ο Κώστας Καραπαπάς. Ο αντιπρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ στο μήνυμά του στο instagram ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του μεγάλου λιμανιού «δεν χρειάζεται καμία συμμαχία».

«Ο Ολυμπιακός δεν συμπράττει, ούτε συμμαχεί με κανέναν. Διότι δεν χρειάζεται καμία συμμαχία. Είναι βλέπετε απείρως δυνατότερος από όλους τους άλλους μαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια έκανε δεύτερη ανάρτηση, στην οποία έγραψε: «Για ένα τζαμπατζή απατεωνάκο που πρώτα έλεγε ότι είμαι δήθεν μάγκας και τώρα που μιλήσαμε γράφει δημοσίως ότι τον απειλώ, να ξεκαθαρίσω ότι μεγάλωσα στον Κορυδαλλό και στα Μανιάτικα και στις γειτονιές μας δεν απειλούμε ποτέ! Όμως όταν μας λέει κάποιος ότι είμαστε δήθεν κάτι πρέπει να το υποστηρίξει κιόλας. Αντε γιατί γεμίσαμε λακέδες με πληκτρολόγια».

Τέλος, αναφέρθηκε και σε δημοσιεύματα που ήθελαν να μην υπάρχει τοιχογραφία του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Για το θέμα της τοιχογραφία Τζόρτζεβιτς, που ανακάλυψε ιστοσελίδα όλως τυχαίως μετά από κακό αποτέλεσμα και 24 ώρες πριν από ντέρμπι, να τους ενημερώσω να μην εκτεθούν άλλο γιατί ήδη υπάρχει τοιχογραφία με Τζόλε-Σάββα και Σιδέρη. Ελπίζω μόνο να μην πειράζει που δεν είναι μόνος. Κάπου ώπα δηλαδή».

Sports in

Οι μέρες και οι ώρες των Game 5 Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Ανακοινώθηκαν οι μέρες και οι ώρες των Game 5 του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024