Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-1: Νίκη τίτλου στο 92′ για τους Καταλανούς
Με γκολ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Κεσί, η Μπαρτσελόνα έκανε μια μυθική ανατροπή απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης επικρατώντας με σκορ 2-1 και κάνοντας ένα τεράστιο άλμα τίτλου.
Μια τεράστια ανατροπή τίτλου έκανε η Μπαρτσελόνα που επιβλήθηκε με σκορ 2-1 της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Καμπ Νου», στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της La Liga, όντας πλέον στο +12 από τους «μερένχες», έχοντας πλέον ένα ξεκάθαρο πλεονέκτημα.
Το γκολ που έδωσε τη λύση στους «μπλαουγκράνα» σημείωσε ο Φρανκ Κεσί με τέρμα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Λίγο νωρίτερα είχε σκοράρει και η Ρεάλ όμως μετά από υπόδειξη του VAR ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι καθώς στο 9′ προηγήθηκε 0-1 εξαιτίας αυτογκόλ τού Ρόναλντ Αραούχο. Η Μπαρτσελόνα όμως μπόρεσε να φέρει το ματς στα ίσα σε κρίσιμο σημείο, με τον Σέρχι Ρομπέρτο να σκοράρει για το 1-1 στο 45′.
Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Ο Ασένσιο σόκαρε το «Καμπ Νου» στο 81′, όμως το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Και αφού δεν έγινε το 1-2, ο Κεσί με δικό του τέρμα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, έδωσε τη νίκη στην Μπαρτσελόνα που είναι πλέον αγκαλιά με τον τίτλο.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η Παρί «κάθισε» στο εκτός έδρας 3-2, η Μονακό προηγήθηκε, όμως έμεινε με δέκα παίκτες και οι γηπεδούχοι μπήκαν σε τροχιά πρόκρισης. Η Μονακό έκανε το 2-2 στο 90+1’ και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο τέλος