Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Xωρίς Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός οι ημιτελικοί του Final-4
Αποφεύχθηκε το «αιώνιο» ντέρμπι στην κλήρωση του κυπέλλου, καθώς τα ζευγάρια είναι ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός- Μίλωνας, όπως προέκυψε σήμερα (23/2).
Η κληρωτίδα… δεν είχε κέφια καθώς δεν έβαλε ντέρμπι «αιωνίων» στη σημερινή κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΠΕ και αφορούσε στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ ανδρών.
Αυτό γιατί ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Μίλωνας θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στους δυο ημιτελικούς της διοργάνωσης, όπως προέκυψε σήμερα.
Η διοργάνωση θα λάβει χώρα το διήμερο 31 Μαρτίου- 1 Απριλίου στην Καλαμάτα, όπως επίσης έγινε γνωστό σήμερα στα γραφεία της ομοσπονδίας.
Υπενθυμίζουμε πως αν προέκυπτε το ζευγάρι τo Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό θα ήταν η έκτη φορά τη φετινή σεζόν που θα έρχονταν αντιμέτωποι οι δυο «μονομάχοι» και με την προοπτική να συναντηθούν ξανά στους τελικούς της Volley League.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Η διεθνής ομοσπονδία πυγμαχίας, με την έγκριση της ΔΟΕ, επεκτείνει τους ελέγχους σε όλες τις κατηγορίες, επικαλούμενη λόγους ασφάλειας και αγωνιστικής ισονομίας.