Σε άλλες εποχές ένας βαθμός απέναντι στην Ίντερ μπορεί να χαρακτηριζόταν «χρυσός» για τη Σαμπντόρια. Το σημερινό 0-0, όμως, με τους «νερατζούρι» δεν άφησε ικανοποιημένους τους γηπεδούχους, που εξακολουθούν ν΄ απέχουν 8 βαθμούς από την 17η Σπέτσια, η οποία βρίσκεται εκτός επικίνδυνης ζώνης.
Η 2η της κατάταξης, Ίντερ, ήταν το φαβορί για το «τρίποντο», προερχόταν από το 1-0 επί της Μίλαν και είχε την ευκαιρία ν΄ αποσπαστεί κατά πέντε βαθμούς από τις Αταλάντα, Ρόμα και Μίλαν στη μάχη για το Champions League.
Το συγκρότημα του Σιμόνε Ιντσάγκι, όμως, δεν τα κατάφερε απέναντι στη «Σαμπ», παρότι έχασε αρκετές ευκαιρίες στη διάρκεια της αναμέτρησης.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.