Γιώργος Κιμούλης: «Είναι ένα πρόσωπο που προς το παρόν νομικά δεν έχει κάνει αξιόποινες πράξεις», λέει η Αννα Ανδριανού
Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου για την περίοδο που ανακάλυψε πως είναι το θύμα απιστίας, τις κακοποιητικές συμπεριφορές που ανέκαθεν υπήρχαν στο θέατρο αλλά και το ενδεχόμενο συνεργασίας της με τον Γιώργο Κιμούλη.
Η Άννα Ανδριανού μίλησε για τον έρωτα αλλά και για την απιστία που έχει βιώσει και συγχωρέσει.
«Ο έρωτας είναι σημαντικός γιατί μας «βγάζει» από τον εαυτό μας, και μας απογειώνει. Για να κρατηθεί, χρειάζεται αρετή και τόλμη. Βίωσα την απιστία μία φορά, την συγχώρησα αλλά μετά χώρισα», είπε αρχικά η Άννα Ανδριανού.
Για το θέατρο ανέφερε πως « είναι σκληρή δουλειά γιατί βρίσκεσαι συχνά άνεργος. Σε όλα τα επαγγέλματα οι άνθρωποι εκμεταλλεύονται την εξουσία όταν την έχουν, είτε με παρενοχλήσεις, είτε με εκβιασμούς είτε με ό,τι άλλο, και εκμεταλλεύονται ότι τους έχουν ανάγκη για να ζήσουν, είναι ένα πρόβλημα και ο βιοπορισμός».
«Υπήρχαν πάντα αυτά στο θέατρο, αυτές οι κακοποιητικές συμπεριφορές απλά οι άνθρωποι δεν μίλαγαν, δεν υπήρχε το ίντερνετ», συμπλήρωσε.
Μεταξύ άλλων η Άννα Ανδριανού αναφέρθηκε στον Γιώργο Κιμούλη.
«Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένα πρόσωπο που προς το παρόν νομικά δεν έχει κάνει αξιόποινες πράξεις. Από εκεί και πέρα, για την καλή ή κακή συμπεριφορά παίζει ρόλο εάν θα την ανεχτούν ή όχι, ποια ήταν αυτή η συμπεριφορά που κατηγορείται. Είναι στο χέρι των ανθρώπων που τον κατηγορούν πώς θα αντιδράσουν αλλά και στο χέρι του κόσμου. Μπορεί να δουλέψει από την στιγμή που του επιτρέπεται», υπογράμμισε.
Ερωτώμενη εάν θα συνεργαζόταν μαζί του απάντησε: «Θα το συζητούσα με τον οποιονδήποτε άνθρωπο το ενδεχόμενο να συνεργαστούμε», κατέληξε η ηθοποιός.
Δείτε τη συνέντευξη:
- Στις φλόγες πολυτελές αυτοκίνητο στην Πάτρα – Εμπρησμό δείχνουν τα πρώτα στοιχεία
- Γιατί ο Λανουά ζήτησε από τους διαιτητές να χειροκροτήσουν εαυτούς
- Δολοφονία 59χρονης στον Εύοσμο: Νέος κύκλος καταθέσεων – Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών
- Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η χαμένη τιμή της ελληνικής κεντροδεξιάς
- Παράταση παραστάσεων για το «Lost & Found» στο Altera Pars
- Προσφυγές κατά της εφορίας: 8 στους 10 έφυγαν «με άδεια χέρια»
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- Joyspan: Ανακαλύπτοντας το νόημα της χαράς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442