Ο Τέιτουμ ήταν για ακόμη μια φορά απολαυστικός και οι Σέλτικς επικράτησαν με 124-95 των Μάβερικς.
Για τους νικητές ο Τέιτουμ τελείωσε με triple double και 29 πόντους, 14 ριμπάουντ και 10 ασίστ. Ο Μπράουν είχε 19 πόντους με 7 ριμπάουντ, ενώ από 15 πόντους είχε ο Μπρόγκντον με τον Σμαρτ.
Η Γιούτα συνεχίζει να παλεύει για τα playoffs, αφού καθάρισε το Χιούστον μέσα στην έδρα του με 131-114 και ανέβηκε στο 20-21, τη στιγμή που οι Ρόκετς πήγαν στο 10-29.
Για τη Γιούτα ο Μάρκανεν έκανα ματσάρα με 49 πόντους (ρεκόρ καριέρας) και 8 ριμπάουντ,
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Γάλλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Κιλιάν Εμπαπέ κάνει μαθήματα οδήγησης για να αποκτήσει δίπλωμα, κίνηση που εκλαμβάνεται ως ένα ακόμη σημάδι προσαρμογής
Η γερμανική ομάδα ακυρώνει το ταξίδι της στις ΗΠΑ εν μέσω ανησυχιών για τις ενέργειες της ICE στη Μινεσότα και τις έντονες αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει.