Εύα Καϊλή: Υπό ποιες προϋποθέσεις μπορεί να ασκηθεί ποινική δίωξη και στην Ελλάδα
Ο πρόεδρος του συμβουλίου δικηγορικών συλλόγων Ευρώπης εξήγησε πώς θα μπορούσε να κινηθεί η δικαστική διαδικασία και στη χώρα μας.
Την υπόθεση της Εύας Καϊλή και το ενδεχόμενο δίωξής της και στην Ελλάδα για το σκάνδαλο Qatargate σχολίασε ο πρόεδρος του συμβουλίου δικηγορικών συλλόγων Ευρώπης, Παναγιώτης Περάκης.
«Στην περίπτωση που προκύψουν αποδεικτικά στοιχεία, πραγματικά περιστατικά, καινούργια για τα οποία δεν έχει ασκηθεί κατηγορία στο Βέλγιο, κι αυτό είναι ακόμα προς διερεύνηση» τόνισε ο κ. Περάκης.
«Ο εισαγγελέας φοβάται ότι το Κατάρ θα απαγάγει την Εύα Καϊλή»
Παράλληλα, υπογράμμισε ότι έχει σημασία για την Ευρώπη να αναλυθεί τι ισχύει στην άλλη πλευρά της παράνομης σχέσης.
«Υπάρχει η πλευρά που παίρνει τα λεφτά, αλλά και η πλευρά που τα δίνει και αυτοί που μπορεί να είναι είτε πρόσωπα είτε κράτη πρέπει να έχουν τις ίδιες ή και αυστηρότερες συνέπειες» συμπλήρωσε ο πρόεδρος του συμβουλίου δικηγορικών συλλόγων Ευρώπης.
Δείτε την τοποθέτησή του:
- Στις φλόγες πολυτελές αυτοκίνητο στην Πάτρα – Εμπρησμό δείχνουν τα πρώτα στοιχεία
- Γιατί ο Λανουά ζήτησε από τους διαιτητές να χειροκροτήσουν εαυτούς
- Δολοφονία 59χρονης στον Εύοσμο: Νέος κύκλος καταθέσεων – Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών
- Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η χαμένη τιμή της ελληνικής κεντροδεξιάς
- Παράταση παραστάσεων για το «Lost & Found» στο Altera Pars
- Προσφυγές κατά της εφορίας: 8 στους 10 έφυγαν «με άδεια χέρια»
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- Joyspan: Ανακαλύπτοντας το νόημα της χαράς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442