Twitter: Ο Έλον Μασκ απέλυσε εργαζόμενο που διαφώνησε δημόσια μαζί του
Ο διάλογος με μηνύματα συνεχίστηκε μέχρι που στο τέλος ο Μασκ τουίταρε: «Απολύεσαι».
Ο Έλον Μασκ, ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter, αυτή τη φορά χρησιμοποίησε την ίδια την πλατφόρμα για να απολύσει ακόμα έναν εργαζόμενο της πλατφόρμας.
Ο ιδιοκτήτης της Twitter Inc., ο οποίος αυτοαποκαλείται «υπέρμαχος του ελεύθερου λόγου», απέλυσε ένα μηχανολόγο της εταιρείας ο οποίος – δημοσίως – διαφώνησε μαζί του για την εφαρμογή της πλατφόρμας στα κινητά Android.
Ο διάλογος και η διαφωνία Μασκ – εργαζόμενου για την λειτουργία του Twitter στα Android έγινε μέσω… Twitter, όπως και η απόλυση του Eric Frohnhoefer, o οποίος εργαζόταν στην ανάπτυξη της συγκεκριμένης εφαρμογής για 8 χρόνια.
Η αντιπαράθεση μέσω Twitter ξεκίνησε όταν ο Μασκ ζήτησε συγγνώμη για το γεγονός ότι η εφαρμογή για Android είναι «υπερ αργή σε πολλές χώρες», λέγοντας ότι αυτό συμβαίνει επειδή η εφαρμογή ήταν κακο – ανεπτυγμένη.
Ο Eric Frohnhoefer απάντησε με retweet στον Μασκ ότι μετά από 6 χρόνια εργασίας στην συγκεκριμένη εφαρμογή μπορεί να πει ότι (ο Μασκ) «κάνει λάθος».
I have spent ~6yrs working on Twitter for Android and can say this is wrong. https://t.co/sh30ZxpD0N
— Eric Frohnhoefer @ 🏡 (@EricFrohnhoefer) November 13, 2022
Ο διάλογος με μηνύματα συνεχίστηκε μέχρι που στο τέλος ο Μασκ τουίταρε: «Απολύεσαι».
Λίγο αργότερα διέγραψε το τουίτ του αλλά ο – πρώην – εργαζόμενος ανέβασε μια φωτογραφία από τον υπολογιστή του, όπου έχει κοπεί η πρόσβαση στην εσωτερική πλατφόρμα της εταιρίας.
Guess it is official now. pic.twitter.com/5SRwotyD8J
— Eric Frohnhoefer @ 🏡 (@EricFrohnhoefer) November 14, 2022
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
- Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]
- Συρία: Ο στρατός πήρε τον έλεγχο στρατιωτικού αεροδρομίου, φράγματος και πετρελαιοπηγών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)









































![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)


































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442