Θλίψη: Πέθανε ο Γιάννης Τύρος – Είχε συγκινήσει όλη την Ελλάδα με το πρόβλημα υγείας του
Μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» κατάφεραν να μαζέψουν πάνω από 500.000 ευρώ ώστε να μπορέσει να πάει στο εξωτερικό και να χειρουργηθεί, όμως τον πρόδωσε η καρδιά του
Έφυγε από τη ζωή στα 26 του χρόνια ο Γιάννης Τύρος, ο οποίος χθες υποβλήθηκε σοβαρό χειρουργείο για τη βελτίωση της υγείας του. Η δυσάρεστη είδηση βύθισε στη θλίψη την τοπική κοινωνία της Καλαμάτας.
Ο Γιάννης έπασχε από μια εκ γενετής πάθηση, τη σπονδυλοεπιφυσιακή δυσπλασία, με αποτέλεσμα το ύψος του στα 26 του χρόνια να είναι 1,35μ.
- Διαβάστε επίσης: Θρήνος: Νεκρός πασίγνωστος DJ – Πέθανε στον ύπνο του
Με το χειρουργείο ήλπιζε ότι θα έφευγε η παραμόρφωση στο σώμα του, θα κέρδιζε ύψος κι επιτέλους θα σταματούσε να πονάει και θα μπορούσε να αναπνέει εύκολα, κερδίζοντας έτσι μια ευκαιρία για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.
Ο 26χρονος είχε συγκινήσει το πανελλήνιο με την περιπέτεια της υγείας του. Χιλιάδες άνθρωποι είχαν ανταποκριθεί στην έκκληση του ίδιου και της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και είχαν προσφέρει από το υστέρημά τους χρήματα, καταφέρνοντας να συγκεντρωθεί το υπέρογκο ποσό των 550.000 ευρώ που απαιτούνταν για το χειρουργείο.
«Είναι η τελευταία μου ευκαιρία, θέλω να γίνω καλά» είχε πει στην εκπομπή.
Τον πρόδωσε η καρδιά του
Την Τετάρτη (2/11), ο Γιάννης μπήκε στο χειρουργείο που πίστευε ότι θα του άνοιγε την πόρτα μιας νέας ζωής. Οι γιατροί του είχαν μιλήσει με ειλικρίνεια για τις δυσκολίες που υπήρχαν και την επικινδυνότητα. Ο 26χρονος άντεξε για εννέα ολόκληρες ώρες κι έδινε τη μάχη του μαζί με τους γιατρούς του.
Όμως η καρδιά του τον πρόδωσε, υπέστη ανακοπή και κατέληξε πάνω στο χειρουργικό τραπέζι.
Ο γιατρός του, Μάριος Λυκίσσας, συντετριμμένος από τον χαμό του αποκάλυψε ότι ο Γιάννης μπορεί να φοβόταν για την έκβαση του χειρουργείου, όμως ήταν αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να γίνει καλά.
- Γάζα: Νέος στόλος με ανθρωπιστική βοήθεια αναχωρεί από τη Βαρκελώνη τη 12η Απριλίου
- ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή και τα Περιφερειακά Συμβούλια
- Ουκρανία: 2 νεκροί και δεκάδες τραυματίες εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Σε αποσύνθεση…
- Παρίσι: Goldman Sachs και Citi λένε στο προσωπικό να εργάζεται από το σπίτι – Φόβος τρομοκρατικής επίθεσης
- Σε μπελάδες ο Παναθηναϊκός για την εξάδα της Ευρωλίγκας (pics)
- ΗΠΑ: Ο Χέγκσεθ απολύει τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού εν μέσω πολέμου
- Γιορτή σήμερα 3 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442