Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Να παίξει με το φωτισμό και τον τρόπο που διαγράφεται επάνω στο κορμί της επέλεξε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.
Η γοητευτική dj και δημοσιογράφος βρίσκεται στην Σαντορίνη και φωτογραφήθηκε γυμνή μπροστά από τον καθρέφτη, καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία με μία λευκή πετσέτα.
Καλημέρα!!!! Οοοοολη μέρα!!!! Και καλό μήνα έστω κ λίγο καθυστερημένα να είναι τέλειος για όλους μας!!! Αχ μακάρι!!! Ps Πάντα στις φωτογραφίες παίζει πολύ μεγάλο ρόλο το φως! Ειδικά όταν πετύχεις το φυσικό φως των πρώτων πρωινών ηλιαχτίδων να μπαίνουν μέσα στο δωμάτιο είσαι τυχερός! Εκείνη τη στιγμή πρέπει να την απαθανατίσεις. Ελπίζω να σας αρέσουν οι #selfye φωτογραφίες μου Πολλά γλυκά φιλιά» έγραψε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.