Τα πάντα για να γίνει κάτοικος Αθήνας και παίκτης του Παναθηναϊκού φαίνεται πως κάνει ο Ντουέιν Μπέικον!
Ο Αμερικανός φόργουορντ έχει «τρελαθεί» τις τελευταίες ημέρες και προκαλεί συνεχώς μέσα από τα social media. Ο πρώην παίκτης της Μονακό ανέβασε πριν από μερικές ένα insta story με τριφυλλάκια, στέλνοντας έτσι το πρώτο «ηχηρό» μήνυμα.
Χθες ωστόσο το πήγε ένα βήμα παραπέρα, καθώς ξεκίνησε να φωνάζει ρυθμικά: «Παναθηναϊκός, Παναθηναϊκός, Παναθηναϊκός»! Αυτή τη φορά δεν έμεινε ωστόσο στα έμμεσα… μηνύματα. Ο Μπέικον το είπε ξεκάθαρα. Θέλει να γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού!
Ο Αμερικανός φόργουορντ μίλησε στην ιστοσελίδα ertsports.gr και ξεκαθάρισε ότι θέλει να φορέσει την «πράσινη» φανέλα, καθώς αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον Πάρις Λι.
«Είναι εξαιρετική η Ελλάδα, θέλω να έρθω στον Παναθηναϊκό». Όσο για τον Πάρις Λι ανέφερε: Δεν γνωρίζω ποιους ακριβώς έχουν στην ομάδα, αλλά ο Πάρις είναι ο άνθρωπός μου. Είναι ένας εξαιρετικός πόιντ γκαρντ και πιστεύω πως η ομάδα θα οδηγηθεί με τον σωστό τρόπο και θα κερδίζει παιχνίδια».
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο Μάνσα μέσα από την Ρίο Άβε παίρνει αυτό ακριβώς που χρειαζόταν, έχοντας έτσι την ευκαιρία το καλοκαίρι να αποτελέσει μια πολύ καλή λύση για τον Μεντιλίμπαρ και τον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν.