Η Λία Μισέλ αποφάσισε ότι αν δεν μπορείς να τους νικήσεις, πήγαινε με το μέρος τους. Ή πιο συγκεκριμένα, αν δεν μπορείς να τους πείσεις ότι ένα αστείο είναι σεξιστικό, ήρθε η ώρα να συμμετέχεις στο αστείο με ένα TikTok.
«Παίρνω τον Τζόναθαν για να μου διαβάσει τα σχόλια στο πρώτο μου TikTok» γράφει στο βίντεο η πρώην σταρ του Glee.
Η Μισέλ, δήλωσε πρόσφατα ότι οι φήμες για την υποτιθέμενη αγραμματοσύνη της ήταν σεξιστικές. «Υπάρχει μια φήμη στο διαδίκτυο ότι δεν μπορώ να διαβάσω ή να γράψω; Είναι λυπηρό. Πραγματικά είναι». «Σκέφτομαι συχνά ότι αν ήμουν άνδρας, πολλά από αυτά δεν θα συνέβαιναν», επεσήμανε στους New York Times.
Προφανώς η υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα μπορεί να τουλάχιστον να «διαβάσει» το κλίμα. Έτσι, αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να κάνει λίγο αυτοσαρκασμό.
Πως της «βγήκε το όνομα»;
Το όλο θέμα «η Λία Μισέλ δεν μπορεί να διαβάσει» ξεκίνησε το 2017 στο podcast One More Thing. Σύμφωνα με τη Wikipedia for Unhip Millennials, Know Your Meme, στο συγκεκριμένο επεισόδιο συζητήθηκαν τα απομνημονεύματα της αείμνηστης Νάγια Ριβέρα.
Στο βιβλίο Sorry not Sorry, η Ριβέρα αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια της θητείας της στο Glee, η συμπρωταγωνίστρια της Λία Μισέλ αρνήθηκε να αυτοσχεδιάσει σε σκηνές με τον βετεράνο ηθοποιό Τιμ Κόνγουεϊ. Οι παρουσιαστές του podcast αστειεύτηκαν ότι εκείνη είχε βάλει το σκηνοθέτη Ράιαν Μέρφι να της λέει της ατάκες της, επειδή δεν μπορούσε να τις διαβάσει.
Αν και η Μισέλ έχει διαψεύσει τη φήμη συχνά στο παρελθόν, το διαδίκτυο λατρεύει να κρατάει ένα meme, όσο παλιό κι αν είναι. Αντί να συνεχίσει να το πολεμάει η Μισέλ αποφάσισε να συμμετάσχει στο αστείο με ένα TikTok.
Σίγουρα έχει το χρόνο για αυτό, αφού αποχώρησε από το μιούζικαλ Funny Girl για 10 ημέρες λόγω θετικού τεστ COVID-19. Η ανάπαυλα της όμως κοντεύει να τελειώσει και αναμφίβολα το κοινό είναι έτοιμο να την υποδεχτεί ξανά. Το θριαμβευτικό ντεμπούτο της, έγινε νωρίτερα αυτό το μήνα, μόλις λίγες ημέρες πριν αναγκαστεί να πάρει άδεια.
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας