Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σελένα Γκόμεζ: Ανέβηκε το φόρεμα της και κανείς δεν της το είπε

Σελένα Γκόμεζ: Ανέβηκε το φόρεμα της και κανείς δεν της το είπε

Οι θαυμαστές της Σελένα Γκόμεζ είναι αναστατωμένοι που κανείς δεν της είπε τι έπαθε το φόρεμα της...

Κατά την απονομή ενός βραβείου μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της στο «Only Murders in the Building» στα 74α Primetime Emmy Awards, η αγαπημένη ηθοποιός Σελένα Γκόμεζ έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα ολόλευκο φόρεμα.

Η 30χρονη υποψήφια έλαμπε πάνω στη σκηνή. Βέβαια η φόδρα του φορέματος της είχε άλλα σχέδια… Έκλεψε την παράσταση και οι θαυμαστές έχουν εξαγριωθεί που δεν της το είπε κανείς.

Τη μισούν οι στυλίστες της;

Φαίνεται ότι η τσαλακωμένη φόδρα του φορέματος της Σελένα αποκάλυψε περισσότερα από όσα πιθανότατα ήλπιζε να δείξει. Αν και στην αρχή τα βλέμματα των θεατών δεν έπεσαν πάνω στο ατυχές συμβάν, διάφοροι φανατικοί θαυμαστές της τραγουδίστριας του «Lose You to Love Me» μοιράστηκαν τις σκέψεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου το ζήτημα έλαβε και μεγαλύτερη διάσταση.

@raretourgomez SELENA DESERVES BETTER #selenagomez #selenators #celebrity #emmys #paparazzi #mabelmora #peopleyouknow #weloveyouselena #fpy #omitb #edit #foryou #viral ♬ original sound – ◠𝐿𝑜𝑟𝑒𝑛؛◡

Η συντριπτική πλειοψηφία των tweets από τους θαυμαστές της τραγουδίστριας φαίνεται να είναι αναστατωμένη που κανείς δεν την ενημέρωσε για να το φτιάξει πριν ανέβει στη σκηνή και μάλιστα μπροστά σε τόσες κάμερες.

«Είμαι θυμωμένη που κανείς δεν είπε στη Σελένα ότι το φόρεμά της ήταν κουβάρι πριν ανέβει στη σκηνή των Emmy. Λες και δεν υπάρχουν άνθρωποι γι’ αυτό;», έγραψε ένας θαυμαστής στο Twitter.

Κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι το φόρεμα έπρεπε να είναι έτσι φουντωτό. Ωστόσο, με μια προσεκτική ματιά στις φωτογραφίες της κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το εντυπωσιακό φόρεμά της φτάνει ξεκάθαρα μέχρι το πάτωμα.

«Φοβάμαι τι θα γίνει αν γυρίσει πίσω»

Χρήστες στο Twitter κατέγραψαν τις αντιδράσεις τους: «Είναι δύσκολο να καταλάβω, ίσως αυτό να είναι σκόπιμο. Αλλά δεν είμαι σίγουρη και φοβάμαι μήπως γυρίσει πίσω».

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Κανείς δεν είπε στη Selena Gomez ότι η φόδρα του φορέματός της είναι επάνω και είμαι ενοχλημένη γι’ αυτήν».

Η πρώην σταρ της Disney είναι επιρρεπής σε ενδυματολογικές δυσλειτουργίες. Στα βραβεία SAG του 2022, έπεσε στο κόκκινο χαλί χάρη σε ένα ζευγάρι ελαττωματικά τακούνια Louboutin. Ευτυχώς, κάποιος ήταν εκεί για να πιάσει τη Selena και να τη βοηθήσει να σηκωθεί.

Στη συνέχεια, η Σελένα έβγαλε τα παπούτσια και ανέβηκε να παρουσιάσει ξυπόλητη.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024