Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζίτζι Χαντίντ: Με ποιους έβγαινε πριν τον Ντι Κάπριο;

Τζίτζι Χαντίντ: Με ποιους έβγαινε πριν τον Ντι Κάπριο;

Όλοι οι πρώην του μοντέλου Τζίτζι Χαντίντ που έκανε τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο να σπάσει το φράγμα των 25

Όσο όλοι μιλούσαν για τα πανέμορφα νεαρά – αποκλειστικά κάτω των 25 – μοντέλα που έβγαινε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, η Τζίτζι Χαντίντ ήταν απασχολημένη προσθέτοντας στη δική της λίστα αυτούς τους γοητευτικούς άνδρες.

Πάμε λοιπόν να ρίξουμε μια ματιά στους πρώην της Τζίτζι Χαντίντ και να αποφασίσουμε παρέα εάν… είναι πιο όμορφοι ακόμα και από τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο!

Ζέιν Μάλικ

Ο 29χρονος Ζέιν Μάλικ είναι το πρώτο μέλος που αποχώρησε από τους One Direction και το εφηβικό όνειρο πολλών κοριτσιών που έκλεψε η Τζίτζι Χαντίντ. Τα όρια της σχέσης τους είναι ασαφή, αφού προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους πίσω από τα  φώτα της δημοσιότητας. Συνεχώς χωρίζουν και τα ξαναβρίσκουν, όμως τώρα που ήρθε ο Ντι Κάπριο στο προσκήνιο οι θαυμαστές του ζευγαριού δεν τρέφουν πολλές ελπίδες.

Τον Σεπτέμβριο του 2020, ο πρώην σταρ των One Direction και το σούπερ μοντέλο ανακοίνωσαν τον ερχομό της κόρης τους. Για το χωρισμό τους φημολογείται ότι ευθύνεται η μητέρα της Τζίτζι, Γιολάντα Χαντίντ, η οποία εξέθεσε τη μικρή Κάι στο φωτογραφικό φακό των παπαράτσι παρά τη θέληση των γονιών της.

Τζο Τζόνας

Φανερή είναι η αδυναμία της Τζίτζι στους μυστηριώδεις μελαχρινούς τραγουδιστές boy band, αφού πριν τον Ζέιν έβγαινε και με τον Τζο Τζόνας από τους Jonas Brothers. Η σχέση τους δεν ήταν τόσο μακροχρόνια όσο αυτή με τον Ζέιν αφού φαίνεται να κράτησε περίπου 5 μήνες, μέχρι το Νοέμβριο του 2015.

Έκτοτε βέβαια και οι δύο έχουν προχωρήσει τη ζωή τους, ενώ εκείνος περιμένει το δεύτερο παιδί του με τη σύζυγο του και σταρ του Game of Thrones, Σόφι Τέρνερ.

Λιούις Χάμιλτον

Στις μέρες μας τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά όταν πρόκειται να σχολιάσει κανείς τους οδηγούς της Φόρμουλα 1 και τις σχέσεις τους με τις γυναίκες του θεάματος. Το 2018, ύστερα από μια εκ των πολλών δημοσιών ανακοινώσεων χωρισμού της Τζίτζι με τον Ζέιν, φήμες άρχισαν να κάνουν το γύρο του κόσμου ότι εκείνη βγαίνει πια με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Λιούις Χάμιλτον.

Εκείνη την περίοδο, ένας κοινός φίλος τους δήλωσε στον Τύπο ότι οι δύο τους έχουν μια πολύ καλή σύνδεση, ενώ έκαναν μαζί πολλές δημόσιες εμφανίσεις και φωτογραφίσεις.

Κόντι Σίμσον

Ο Αυστραλός τραγουδιστής πρόσφατα αναφέρθηκε στο πρώην ειδύλλιό του με το ξανθό μοντέλο που πρωταγωνίστησε στο βίντεο κλιπ του. Αποκάλυψε ότι η σχέση τους κράτησε από το 2013 έως το 2015, ενώ πάντα του άρεσε να είναι με ανεξάρτητες γυναίκες και δυνατές προσωπικότητες.

Το είπε και το έκανε, αφού μετά άρχισε να βγαίνει με τη Μάιλι Σάιρους.

Sports in

Παράταση σε πληρωμές φόρων που έληγαν στις 30 Απριλίου

Παράταση όλων των φορολογικών υποχρεώσεων, ΦΠΑ, τελών και βεβαιωμένων οφειλών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024