Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάργκο Ρόμπι: Έφυγε κλαίγοντας από το σπίτι της Κάρα Ντελεβίν

Μάργκο Ρόμπι: Έφυγε κλαίγοντας από το σπίτι της Κάρα Ντελεβίν

Τα δάκρυα της Μάργκο Ρόμπι προκαλούν ανησυχία για την υγεία της Κάρα Ντελεβίν.

Τα δάκρυα της σκούπιζε η Μάργο Ρόμπι, τη στιγμή που τη φωτογράφισαν να βγαίνει από το σπίτι της Κάρα Ντελεβίν. Το διάσημο μοντέλο προκάλεσε έντονη ανησυχία για την υγεία της στις τελευταίες της δημόσιες εμφανίσεις και οι θαυμαστές αναρωτιούνται αν είναι τελικά αυτός ο λόγος που έφευγε κλαίγοντας η νέα Barbie.

Γιατί έκλαιγε η Μάργκο;

Εμφανώς αναστατωμένη έφυγε η Μάργκο Ρόμπι από το σπίτι της στενής της φίλης Κάρα Ντελεβίν, το απόγευμα της Τετάρτης. Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, η ηθοποιός με το χέρι στο πρόσωπο σκουπίζει τα δάκρια ενώ κατευθύνεται στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, η αδελφή της Κάρα, Πόπι, φέρεται επίσης να εθεάθη στο ακίνητο, φεύγοντας με ένα μαύρο SUV. Δεν είναι σαφές αν η Ντέλεβιν ήταν στο σπίτι όταν ήταν εκεί ο Ρόμπι.

Είναι καλά η Κάρα;

Η Κάρα δεν εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα για την παρουσίαση της δικής της συλλογής ρούχων προς τιμήν του εκλιπόντος σχεδιαστή Karl Lagerfeld. Ταυτόχρονα, δεν ήταν παρούσα ούτε στα βραβεία Emmy, μαζί με τους συναδέλφους της και συμπρωταγωνιστές στο Only Murders in the Building.

Οι ανησυχητικές αυτές εικόνες έρχονται μία εβδομάδα αφότου το άλλοτε «it girl» προκάλεσε την ανησυχία των αφοσιωμένων θαυμαστών της, καθώς εμφανίστηκε αλλοπρόσαλλη και εκτός εαυτού στο αεροδρόμιο Van Nuys.

@agirlsaidig i hope she gets the help she needs #caradelevingne #margotrobbie ♬ original sound – agirlsaid

Οι οικείοι της Ντελεβίν φαίνεται να έχουν εκφράσει ανησυχίες και από την πλευρά τους ή να έχουν σκεφτεί μια πιθανή παρέμβαση. Η επίσκεψη της Ρόμπι θα μπορούσε να είναι ένα ακόμη σημάδι ότι οι φίλοι και η οικογένεια του μοντέλου είναι έτοιμοι και πρόθυμοι να προσφέρουν υποστήριξη.

Τον Ιούλιο, η Κάρα έγινε πρωτοσέλιδο για τα καμώματά της στο κόκκινο χαλί με τη Megan Thee Stallion στα 2022 Billboard Music Awards. Μάλιστα, είχε αποκάλεσε τον εαυτό της «hype woman» σε μια συζήτηση με τον Τζίμι Φάλον τον επόμενο μήνα, εξηγώντας: «Ζούσα την καλύτερη ζωή μου, αλλά ο κόσμος το έβρισκε λίγο περίεργο. Ο κόσμος με βρίσκει λίγο περίεργη, αλλά έτσι είμαι εγώ. Δε ντρέπομαι».

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024