Τον Νικ Γκρίφιν απέκτησε ο Απόλλων Πατρών! Oι Αχαιοί «συνεχίζουν» το «χτίσιμο» της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν της Basket League και σήμερα (21/8) ανακοίνωσαν την προσθήκη του 27χρονου Αμερικανού γκαρντ.
Η ανακοίνωση:
«Η διοίκηση της ΚΑΕ Απόλλων 1926, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αμερικάνο γκαρντ Nick Griffin (1,88 μ., 27 ετών).
To νέο μεταγραφικό απόκτημα μας, ξεκίνησε την καριέρα του στο Πανεπιστήμιο Τζορτζ Ουάσιγκτον και έχει αγωνιστεί αρκετά χρόνια στο NCAA φορώντας τις φανέλες των Gorge Washington Colonials και Saint Peter’s Peacocks.
Πέρυσι έπαιξε στο πρωτάθλημα της Α1 Φινλανδίας όπου φόρεσε για 32 αγώνες την φανέλα της Kataja Basket και είχε 16,2 πόντους μ.ο. με 2,8 ασίστ και 3,1 ριμπάουντ σε σχεδόν 34 λεπτά συμμετοχής.
Αναλυτικά είχε 96/211 δίποντα με 45,5%, 97/218 τρίποντα με 44,5% και 92,1% στις βολές».
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στη media day του Ολυμπιακού, ενόψει της αναμέτρησης με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (20/1, 19:30) – Τι είπε για το ματς και την κατάσταση του Μόντε Μόρις.
Οι παίκτες της Σενεγάλης έφυγαν για λίγο από τον αγωνιστικό χώρο εξαιτίας ενός πέναλτι που δόθηκε υπέρ του Μαρόκο στον τελικό του Κόπα Άφρικα, με τον διαιτητή να αντιδρά με… επικό τρόπο.
Ο Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λεβερκούζεν για το Champions League και για το τι θα αντιμετωπίσουν οι «ασπιρίνες» στο Φάληρο
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ξέσπασε στα social media μετά την 4άρα από την ΑΕΚ και τα βάζει με τον Γιάννη Αλαφούζο, τους παίκτες, αλλά και την κάκιστη διαχείριση του Ράφα Μπενίτεθ – «Νύχτα ντροπής, δρόμο όλοι» και «Ρεζιλίκια» είναι μερικά από τα εκατοντάδες μηνύματα.