Το νέο χρυσό μετάλλιο του Λευτέρη Πετρούνια, στο Μόναχο, ανεβάζει στον αριθμό των 30 τα μετάλλια που έχει πανηγυρίσει η ελληνική ενόργανη γυμναστική στην ιστορία της στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ανδρών-γυναικών.
Οκτώ από αυτά τα έχει κατακτήσει ο Βλάσης Μάρας στο μονόζυγο (5 χρυσά), επτά έχει πλέον ο Λευτέρης Πετρούνιας στους κρίκους (6 χρυσά), πέντε έχει ο Λευτέρης Κοσμίδης στο έδαφος (1 χρυσό), τέσσερα ο Δημοσθένης Ταμπάκος στους κρίκους (2 χρυσά), τρία ο Βασίλης Τσολακίδης στο δίζυγο (1 χρυσό), δύο ο Ιωάννης Μελισσανίδης σε έδαφος και άλμα (ο μόνος που τα έχει κερδίσει σε διαφορετικά μεταξύ τους όργανα) και ένα η Στεφανί Μπισμπίκου στη δοκό ισορροπίας.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών