Κρήτη: Στο νοσοκομείο δύο αδέλφια που δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι
Ο ένας έχει υποστεί σοβαρό τραύμα στην πλάτη.
Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκαν δύο αδέλφια στην Κρήτη, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Καστέλι. Αρχικά μεταφέρθηκαν σε κέντρο Υγείας της ενδοχώρας νομό Ηρακλείου και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.
Πρόκειται για δύο άνδρες 24 και 20 ετών τα οποία δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι από έναν άνδρα ο όποιος σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να κατάγεται από χωριό του Δήμου Μινώα Πεδιάδος.
- Διαβάστε επίσης: Παρ´ ολίγον έγκλημα στο κέντρο της Σπάρτης – Βγήκαν μαχαίρια
Πληροφορίες του ekriti.gr αναφέρουν ότι ο 24χρονος έχει υποστεί σοβαρό τραύμα στην πλάτη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση ενώ ο 20χρονος φέρει τραύματα στο σώμα του ωστόσο είναι σε καλύτερη κατάσταση από ότι ο αδελφός του.
Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για το σοβαρό περιστατικό προκειμένου να φτάσει στην σύλληψη του δράστη.
- Αυστρία: Ορειβάτης άφησε την σύντροφό του «να παγώσει μέχρι θανάτου» σε κορυφή βουνού
- Brain drain στην Apple – Δεκάδες στελέχη αυτομολούν στους ανταγωνιστές
- ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός «μάχονται» για τον τίτλο του League Cup
- Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη: Ο μεγάλος όγκος των υδάτων υπερέβη προσωρινά τις δυνατότητες των υποδομών
- Προειδοποίηση για την κακοκαιρία Byron: «Δεν έχει τελειώσει» – Οι επτά περιοχές που θα σαρώσει
- Πληθαίνουν οι ενδείξεις – Το εμβόλιο του έρπητα ζωστήρα δείχνει να προστατεύει από την άνοια
- World Athletics: Τέλος στην αδικία των διαδρόμων
- Αλέξανδρος Κοψιάλης: «Είμαι 120 κιλά, άμα συνεχίσω θα φράξουν όλα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442