Σύμφωνα με την ίδια, δέχθηκε στο κινητό της τηλέφωνο ένα γραπτό μήνυμα που παρέπεμπε στο e-banking της τράπεζας όπου διατηρεί τον λογαριασμό της. Πιστεύοντας ότι το μήνυμα ήταν όντως από το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, η 66χρονη πάτησε τον ενεργό σύνδεσμο που της είχε επισυναφθεί, παραχωρώντας έτσι στους επιτήδειους πρόσβαση τόσο στο κινητό της όσο και στον ηλεκτρονικό υπολογιστή της.
Το αποτέλεσμα ήταν οι άγνωστοι δράστες ανενόχλητοι να πραγματοποιήσουν τρεις διαφορετικές συναλλαγές και να αποσπάσουν από το ανυποψίαστο θύμα τους το ποσό των 19.000 ευρώ.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας