Θεσσαλονίκη: Εκλεισαν… την τρύπα στο οδόστρωμα με τον κάδο απορριμμάτων
Μια πρωτότυπη ιδέα βρήκαν κάποιοι προκειμένου να μπαλώσουν τρύπα που άνοιξε σε δρόμο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Στην οδό Στεφάνου Δραγούμη, λίγο πριν την οδό Ολυμπιάδος, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έχει ανοίξει τρύπα στο οδόστρωμα.
Και κάδο σκουπιδιών
Ωστόσο κάποιοι, πιθανώς περίοικοι, επέλεξαν να προστατεύσουν τους διερχόμενους με έναν, μάλλον, περίεργο τρόπο.
Κι αυτό γιατί εκτός από τις κορδέλες και τους κώνους που υπάρχουν προειδοποιητικά στο σημείο, τοποθέτησαν πάνω από την τρύπα και κάδο σκουπιδιών, όπως μεταδίδει το grtimes.gr, παραθέτοντας και φωτογραφία (επάνω).
- Χιλή: Εξέλεξαν ακροδεξιό πρόεδρο για πρώτη φορά μετά τη δικτατορία του Πινοτσέτ
- Ρωσία: Ως «ανεπιθύμητο οργανισμό» ταξινόμησε την Deutsche Welle η εισαγγελία
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ποιοι κινδυνεύουν από τη σούπερ γρίπη
- Γάζα: Ποιοι προσπαθούν να πλουτίσουν από την ανοικοδόμηση – Τα σχέδια Τραμπ και Κούσνερ
- Το φαινόμενο του «shrinkflation» και η ταχύτατη άνοδος των ιδιωτικής ετικέτας προϊόντων στα σούπερ μάρκετ
- Οι ενεργειακές προκλήσεις της ραγδαίας ανάπτυξης των data centers
- Αλαβές – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: Τα… χρειάστηκε αλλά έκανε το «διπλό» η «Βασίλισσα»
- Οι ελίτ αδικίες των Γερμανών ρέφερι κατά του Ολυμπιακού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 15.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/youcef-boukhatem-r5KZ_UAvUe8-unsplash-315x220.jpg)





































































![Γιατί η εξυπηρέτηση είναι στρατηγική επένδυση [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/blake-wisz-GFrBMipOd_E-unsplash-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442