Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου με τους οδηγούς να μην πιστεύουν αυτό που έβλεπαν. Ένα αφηνιασμένο άλογο είχε βγει στο δρόμο και κάλπαζε.
Ο κίνδυνός τόσο για τα αυτοκίνητα όσο και για το ίδιο το άλογο ήταν σοβαρός. Τα οχήματα για να αποφύγουν το άλογο άρχισαν να κάνουν ελιγμούς. Κάποια στιγμή ειδοποιήθηκε και η τροχαία.
Τα αυτοκίνητα ειδοποιήθηκαν να μειώσουν ταχύτητα στο ύψος της Μανωλάδας και κάποιοι κατάφεραν να βγάλουν το ζώο από την εθνική. Το άλογο ηρέμησε και περίμεναν τον ιδιοκτήτη του να πάει να το παραλάβει
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας