Δύσκολες ώρες βιώνει ο Κώστας Σόμμερ και η σύζυγός του μετά την απώλεια του πατέρα της.
Η Βαλεντίνη Παπαδάκη έκανε γνωστά τα δυσάρεστα νέα μέσα από τον λογαριασμό της στο Insrtagram. Επέλεξε να μοιραστεί μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του πατέρα της συνοδεύοντάς την με λόγια αγάπης.
«Μπαμπά μου έφυγες εσύ, σαν να έφυγε η παιδική μου ηλικία», γράφει αρχικά. «Το κοριτσάκι που είχα μέσα μου, σε ευχαριστώ για όλα όσα μπόρεσες, όσα δεν ήξερες αλλά προσπάθησες να μου δώσεις και να με μάθει».
«Σου υπόσχομαι να διηγούμαι ιστορίες στα παιδιά μου γεμάτες γέλιο και καλοσύνη, θα τους λέω για τον δικό μου μπαμπά ήρωα. Σ’ αγαπώ πολύ καλό ταξίδι», συμπλήρωσε η Βαλεντίνη Παπαδάκη.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.