Στην τελική της ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης με τον Άρη την Κυριακή στη Λεωφόρο.
Οι Αλμπέρτο Μπρινιόλι και Ρούμπεν Πέρεθ, που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού μετά το ματς με τη Λαμία, έκαναν θεραπεία σήμερα και απ’ ό,τι φαίνεται θα είναι κανονικά στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ρούμπεν δέχτηκε ένα χτύπημα στην ποδοκνημική, ενώ ο Μπρινιόλι ένιωσε ενοχλήσεις κάτω από τα πλευρά.
Ωστόσο, σημασία έχει πως τα νέα είναι θετικά για τους Πράσινους, καθώς με βάση τα τωρινά δεδομένα αμφότεροι θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα του Τριφυλλιού την Κυριακή με τους Θεσσαλονικείς.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.
Η νίκη της ΑΕΚ στην Τουρκία επί της Σαμσουνσπόρ της εξασφάλισε την βέβαιη πρόκριση στα πλέι-οφ του Conference League και παράλληλα... εκτόξευσε τις πιθανότητές της για το top-8 της διοργάνωσης.