Ρεπό τέλος για τον Άρη που επέστρεψε στις προπονήσεις και ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο Χέρμαν Μπούργος είδε τον Λούκας Σάσα να προπονείται κανονικά και να τίθεται στη διάθεσή του ενώ ο Χουάν Ιτούρμπε ακολούθησε μέρος του προγράμματος.
Η ενημέρωση του Άρη:
«Μετά το διήμερο ρεπό (Κυριακή του Πάσχα και Δευτέρα του Πάσχα), επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.
Η σημερινή προπόνηση ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (ασκήσεις δύναμης στο πρώτο κομμάτι και ασκήσεις τακτικής στο δεύτερο) με τον Λούκας Σάσα να προπονείται κανονικά, ενώ ο Χουάν Ιτούρμπε, από την πλευρά του, ακολούθησε μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια έκανε ατομικό.
Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο») ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαϊδης» (01/05, 19:00), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος Super League Interwetten».
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σπουδαίας σημασίας νίκη πέτυχε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Χάποελ Τελ Αβίβ με 92-83, χάρη στην οποία μπορεί να ελπίζει ακόμη και στην κορυφή της Euroleague στην κανονική περίοδο.
Ο Ολυμπιακός ήταν «αγκαλιά» με τη νίκη τη Βαλένθια, όμως δύο 2/3 βολές του Ντε Λαρέα με 2,9'' για τη λήξη και στη συνέχεια ένα άστοχο τρίποντο του εξαιρετικού ως τότε Φουρνιέ οδήγησαν σε ήττα....