Την απώλεια του Κώστα Καραπατή, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών, θρηνεί η «οικογένεια» του Ολυμπιακού και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η αναλυτική ανακοίνωση του Συνδέσμου Βετεράνων του Ολυμπιακού:
«Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς αποτίει φόρο τιμής και εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του θρυλικού Κώστα Καραπατή, του μεγάλου διεθνούς τερματοφύλακα της ομάδας-θρύλος της δεκαετίας του 1950 με την οποία κατέκτησε 5 πρωταθλήματα και 4 κύπελλα, ενώ ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.
Σημαντική ήταν επίσης η προπονητική σταδιοδρομία του που εκτός των πολλών ομάδων που εργάσθηκε με επιτυχία ήταν και προπονητής της εθνικής ομάδας. Ο Σύνδεσμός μας θα παραστεί και θα καταθέσει στεφάνι στην εξόδιο ακολουθία που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Απριλίου και ώρα 11:30 πμ στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην οδό Ρηγίλλης στην Αθήνα.
Τιμή και δόξα στην θρυλική μορφή του Κώστα Καραπατή».
Ο Νεμάνια Νέντοβιτς παραχώρησε δηλώσεις μετά την ήττα της Μονακό από τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι ήταν λανθασμένη η επιλογή του να φύγει από τους Πράσινους.
Ο Εργκίν Αταμάν συνεχάρη τους παίκτες του μετά την επικράτηση κόντρα στη Μονακό και παράλληλα, έδωσε το σύνθημα για τη νίκη εναντίον του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι των αιωνίων για τη Stoiximan GBL (30/3).