Σε όσους προσπαθούν να σπείρουν διχόνοια στο εσωτερικό του Ολυμπιακού απάντησε ο Αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, μέσω αναρτήσεών του στα social media.
«Ενημερώνουμε τα συνεργία της λάσπης, ότι ολόκληρη η οικογένεια του Ολυμπιακού, διοικήσεις σε όλα τα σπορ, αθλητές, προπονητές, εργαζόμενοι και όλοι οι φίλαθλοι μας και φυσικά και η Θύρα 7, είμαστε ενωμένοι σαν μια γροθιά και βηματίζουμε εμπρός για το μεγαλείο του Θρύλου», ανέφερε μεταξύ άλλων στο μήνυμά του ο παράγοντας της πειραϊκής ΠΑΕ.
Και πρόσθεσε: «Ολοι όσοι συμμετέχουν σε αυτό τον οχετό ψεμάτων και διαστρέβλωσης, με πρώτο τον αποκλειστικό χρηματοδότη της ιστοσελίδας, Ιβάν Σαββίδη, πρέπει να αντιληφθούν που οδηγεί το μίσος που καλλιεργούν».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.