Ιμπαγάσα: «Υπάρχει καθαρό φάουλ στο πρώτο γκολ της Ξάνθης»
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Β΄, Αριέλ Ιμπαγάσα, μίλησε για το παιχνίδι με την Ξάνθη και τόνισε ότι στο πρώτο γκολ των Ακριτών υπάρχει φάουλ και κακώς μέτρησε.
Την οργή του Αριέλ Ιμπαγάσα προκάλεσε η διαιτησία του Τσιάρα στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β’ με την Ξάνθη στα Πηγάδια (2-1), για την 29η αγωνιστική της Super League 2. Ο Αργεντινός προπονητής των Πειραιωτών στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε ότι το πρώτο γκολ της Ξάνθης δεν θα έπρεπε να είχε μετρήσει, καθώς υπάρχει καθαρό φάουλ στην αρχή της φάσης, πάνω στον Αποστολόπουλο.
Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού:
«Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι από την ήττα, σήμερα δεν έπρεπε να χάσουμε γιατί ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Δεχόμαστε το πρώτο γκολ από ένα καθαρό φάουλ υπέρ μας που ο διαιτητής δεν το έχει καταλογίσει, παρόλα αυτά η ομάδα δεν έχασε την ψυχραιμία της.
Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση όλων των παιδιών και αυτών που ήρθαν από την πρώτη ομάδα. Υπάρχει πίκρα γιατί αξίζαμε μόνο τη νίκη, ούτε καν την ισοπαλία. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να προλάβουμε να ξεκουραστούμε γιατί το επόμενο παιχνίδι είναι το Σάββατο».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.