Με πρωταγωνιστή τον Ελ Κααμπί, που σκόραρε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (30’, 70’), ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΟΦΗ στο Παγκρήτιο με 3-0 (σ.σ Μουζακίτης στο 90+3′ το τρίτο), για την 25η αγωνιστική της Super League και επέστρεψε στην κορυφή.
Οι Ερυθρόλευκοι με το τρίποντο που πήραν στο αποψινό παιχνίδι, έφτασαν τους 57 βαθμούς και ανέβηκαν στην πρώτη θέση, αφήνοντας στη δεύτερη την ΑΕΚ (56 β.), που αγωνίζεται αύριο (15/3, 19:30) στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Στην τρίτη θέση ο ΠΑΟΚ με 54 βαθμούς, με τον Δικέφαλο του Βορρά να παίζει επίσης αύριο (15/3, 18:00) με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα.
Όσον αφορά στον ΟΦΗ, οι Κρητικοί παρέμειναν στους 29 βαθμούς και στην 6η θέση της βαθμολογίας.
Σήμερα, έχουμε άλλα δύο παιχνίδια για τη Super League: Πανσερραϊκός – Άρης (19:30) και ΑΕΛ Novibet – Αστέρας Τρίπολης (20:00).
Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής της
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Γεωργιανός Γκόγκα Κικατσεϊσβίλι, ο οποίος θα σφυρίξει Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ δεν είναι η εξαίρεση. Από ποιες χώρες που έχουν κατωτέρου επιπέδου πρωταθλήματα, έφερε ο Λανουά διαιτητές για τα ντέρμπι της Super League