Χωρίς τον Αρκάντιους Μίλικ θα παραταχθεί η Μαρσέιγ στο πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Βελοντρόμ (7/4,22.00), με τον Πολωνό φορ να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την ρεβάνς της Τούμπας (14/4, 22:00).
Έναν «πονοκέφαλο» λιγότερο θα έχει να διαχειριστεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο πρώτο ματς κόντρα στην Μαρσέιγ. Πιο συγκεκριμένα οι Γάλλοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες του, Αρκάντιους Μίλικ ο οποίος αποκόμισε έναν τραυματισμό τον φιλικό αγώνα της εθνικής ομάδας της Πολωνίας με την Σκωτία.
Η εκτίμηση των γιατρών των Μασσαλών ήταν πως ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Χόρχε Σαμπάολι θα έμενε εκτός για δέκα ημέρες, όμως εν τέλει πάρθηκε η απόφαση να μείνει εκτός λίγο ακόμα για να προστατευτεί, υπό τον φόβο μιας πιθανής υποτροπής.
Ο Μίλικ θα χάσει και το ματς με τη Μονπελιέ στις 10/4 για τη Ligue 1, και θα κάνει αγώνα δρόμου, προκειμένου να προλάβει την ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (14/4,22.00).
O 28χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί σε 31 ματς την τρέχουσα σεζόν με τη Μαρσέιγ, έχοντας απολογισμό 20 γκολ και μια ασίστ.
🔹Touché aux ischio-jambiers avec la Pologne, Arkadiusz Milik 🇵🇱 devrait manquer #OMPAOK et #OMMHSC cette semaine.
Η Μπαρτσελόνα είχε 4 δοκάρια και δύο ακυρωθέντα γκολ και η εξαιρετική Σοσιεδάδ τη νίκησε με 2-1, βάζοντας... φωτιά στην κορυφή στη La Liga! Στους 49 βαθμούς οι «Μπλαουγκράνα», στους 48 η Ρεάλ πλέον.
Ο Μπραχίμ Ντίας έχασε πέναλτι στο 90+24’ για το Μαρόκο, το παιχνίδι πήγε στην παράταση και εκεί ο Γκουεγιέ με γκολ στο 94’ έδωσε το τρόπαιο στην Σενεγάλη – Ηγετική εμφάνιση από τον Μανέ, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Ο Ράφα Μπενίτεθ απέδωσε την βαριά ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ στο ότι το δεύτερο γκολ… έκοψε τα πόδια των παικτών του, επειδή έχασαν την αυτοπεποίθησή τους