Η Ράγιο Βαγεκάνο πέτυχε νωρίς δύο γκολ, αλλά στο β΄ μέρος η αποβολή του Κομεσάνα στο 51′ έδωσε την ευκαιρία στην γηπεδούχο Γρανάδα να σώσει την παρτίδα (2-2) και να πάρει ένα πολύ σημαντικό βαθμό στη μάχη για την παραμονή, όπως και Κάντιθ με το 0-0 που απέσπασε στο «Μεστάγια» από την Βαλένθια.
Στο 17΄ η Ράγιο είχε προηγηθεί 2-0 στην έδρα της Γρανάδα, φάνηκε πως δεν θα είχε πρόβλημα στη συνέχεια, αλλά η αποβολή του Κομεσάνα στο ξεκίνημα της επανάληψης βοήθησε την Γρανάδα να αντεπιτεθεί και να φύγει αήττητη από το «Νουέβο Λος Κάρμενες» με το πέναλτι του Μίγια στις καθυστερήσεις.
Η Ράγιο έχασε έτσι την ευκαιρία να «κλειδώσει» επί της ουσίας την παραμονή της, ωστόσο, εξακολουθεί να βρίσκεται σε σαφώς καλύτερη μοίρα από την Γρανάδα, που συνεχίζει να παλεύει.
Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για την Κάντιθ, η οποία έμεινε «όρθια» απέναντι στην Βαλένθια και με 28 βαθμούς (σ.σ. έναν λιγότερο από την Γρανάδα) μπορεί να αισιοδοξεί πως και η νέα σεζόν θα την βρει στα «σαλόνια» της La Liga.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Εντυπωσιακές εικόνες στην Ουαλία καθώς ο Αμερικανός ράπερ Snoop Dogg επισκέφθηκε για πρώτη φορά το γήπεδο της Σουόνσι, μετά την απόφασή του να μπει στο ιδιοκτησιακό σχήμα της και γνώρισε την αποθέωση!
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν ευχαρίστησε από καρδιάς τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη που παρείχαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στο Champions League.
Ο Ντάνι Γκαρθία μίλησε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Λεβερκούζεν και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ για να μπει στην πρόκριση.