Χωρίς… ανάσα συνεχίζει ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Ο 24χρονος μπακ του Ολυμπιακού αποτελεί βασικό γρανάζι και της εθνικής Μολδαβίας και στην αναμέτρηση με το Καζακστάν, έβγαλε 90λεπτο.
Ο αμυντικός των «ερυθρολεύκων» παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα, καταγράφοντας την 41η του συμμετοχή σε όλες τις διοργανώσεις.
Το Καζακστάν επικράτησε (1-2) στο Κισινάου της Μολδαβίας του Ρέαμπτσιουκ και πήρε προβάδισμα για την παραμονή στο Group C του Nations League.
Οι γηπεδούχοι-πήραν το προβάδισμα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, χάρη στο τρομερό σόλο και το άψογο τελείωμα του Νικολαέσκου.
Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την απάντηση, στο 63’, μετά από εκτέλεση φάουλ και κεφαλιά του Μάλι. Το Καζακστάν έφερε… τούμπα το ματς στο 79΄, με τον Πόσμακ να στέλνει άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το τελικό 1-2.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Ο Λανουά δεν εμφανίστηκε ούτε στους ρέφερι για να αναλύσει αν ο Νορβηγός διαιτητής Σάγκι έπρεπε να ακυρώσει το γκολ του Αρη κατά της ΑΕΚ, με φάουλ-εφεύρεση. Η επιβεβαίωση ότι έκανε δημόσιες σχέσεις