Το εργοστάσιο κατασκευής αεροπλάνων Αντόνοφ βομβάρδισαν οι ρωσικές δυνάμεις, σύμφωνα με την Ουκρανία. Μέχρι στιγμής, δεν έχει ξεκαθαρίσει πόσες είναι οι ζημιές στο συγκεκριμένο εργοστάσιο, αν και η είδηση επιβεβαιώνεται από διεθνή ΜΜΕ, ενώ έχουν κυκλοφορήσει και βίντεο στο διαδίκτυο.
Το εργοστάσιο βρίσκεται 11 χιλιόμετρα βορειοδυτικά από το κέντρο του Κιέβου.
Θυμίζουμε ότι οι ρωσικές δυνάμεις βομβάρδισαν και πολυκατοικία εννιά ορόφων στο προάστιο Όμπολον, με αποτέλεσμα να υπάρχουν νεκροί και τραυματίες, με τις εικόνες να συγκλονίζουν.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.