Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Φαίνεται ότι το ζευγάρι έχει μία άνεση» αναφέρει ο πρώην Διευθυντής της Ασφάλειας
«Φαίνεται ότι το ζευγάρι έχει μια άνεση» αναφέρει ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών και Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία, Χρήστος Ρουγκάλας – Τι σχέση έχει ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς;
Για την μυστηριώδη υπόθεση με τους θανάτους των τριών κοριτσιών στην Πάτρα αναφέρθηκε ξανά ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών και Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία, Χρήστος Ρουγκάλας, τονίζοντας πως εμμένει στις απόψεις του.
«Δεν έχω άλλα στοιχεία πέραν των όσων έχω πει, ότι μου φαίνεται περίεργο που οι θάνατοι έγιναν σε μέρες αργιών, Σαββατοκύριακα. Έχουν πέσει και σε αντιφάσεις νομίζω. Φαίνεται ότι έχουν μία άνεση, ότι κάνουν ταξιδάκια και τέτοια… Να απαντάει δύο ημέρες μετά τον θάνατο του ενός από τα παιδιά στους διαδικτυακούς της φίλους, να δίνει συνταγές για φαγητά, να πάνε για χαλαρό ποτάκι…», αναφέρει μιλώντας στον ΑΝΤ1.
Μάλιστα, ερωτηθείς για το τι σχέση έχει ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς με το ζευγάρι από την Πάτρα, ο Χρήστος Ρουγκάλας εξηγεί: «Είπαν ότι η γυναίκα, αφότου πέθανε ο σύζυγός της, ήρθε και έμεινε στην Πάτρα. Νοίκιασε το σπίτι στο ζευγάρι, επειδή υπάρχουν κάποιοι μακρινοί συγγενείς στο Αγρίνιο. Eίπα “ποιος ανέλαβε τα έξοδα της κηδείας και της ταφής. Ποιος πλήρωσε; Αφού δεν υπάρχει άλλος εδώ στην Πάτρα”. Σε αυτό δεν έχει απαντήσει κανένας».
Σε ερώτηση για το γιατί έχει σημασία το ποιος ανέλαβε τα έξοδα της κηδείας της σπιτονοικοκυράς, υποστηρίζει: «Για να καεί μία σορός, χρειάζεται κάποια χρήματα. Ήταν άθεη. Ήταν πολύ καλή κυρία, ευγενέστατη, αλλά επειδή ήταν άθεη, κάηκε. Δεν θυμάμαι πώς πέθανε αυτή η γυναίκα που είχε και κάποια κινητικά προβλήματα. Τώρα αν είχε κάνει κάποιο πληρεξούσιο κάποιον από το ζεύγος να παίρνει και τη σύνταξή της ή αν τους είχε κάνει πληρεξούσιους για την κηδεία της. Αυτό λογικά θα πρέπει να υπάρχει. Αυτοί συνεχίζουν και μένουν σε αυτό το σπίτι. Υπάρχει ενοίκιο; Το πήρε το κράτος το σπίτι; Αν δεν έχει κανένα συγγενή, δεν είχε αφήσει διαθήκη, το σπίτι δεν πρέπει να περιέλθει στο δημόσιο; Σε ποιον ανήκει αυτό το σπίτι;».
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος της 15ης αγωνιστικής – Σε ποια θέση βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Ο ράπερ The Game «ζητά συγγνώμη» που αποκάλυψε ότι έχει κοιμηθεί με την Κιμ Καρντάσιαν
- Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 98-85: Κλάιμπερν και Πάντερ «καθάρισαν» στη Βαρκελώνη
- Μποξέρ επιτέθηκε σε γιατρό στο νοσοκομείο Αιγίου
- Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]
- Ίντερ: Ο Μαρότα προανήγγειλε μεταγραφική ηρεμία τον Ιανουάριο
- Τραμπ: Ταϊλάνδη και Καμπότζη αποδέχθηκαν να σταματήσουν τις εχθροπραξίες
- Μονακό – Φενέρμπαχτσε 86-92: Γύρισε το ματς από το -17 και πήρε σπουδαία νίκη στο Πριγκιπάτο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)


































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)


































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442