Πάτρα: Ο γιατρός που επανέφερε στη ζωή τη μικρή Τζωρτζίνα «σπάει» τη σιωπή του – «Αυτό δεν το έχω ξαναδεί»
«Δεν μου έχει συμβεί τόσος χρόνος ανάνηψης σε άλλο παιδί»
Ένα ρεπορτάζ που θα συζητηθεί αναφορικά με τη μυστηριώδη υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών στην Πάτρα είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.
Για πρώτη φορά σήμερα, μίλησε ο αναισθησιολόγος που επανέφερε στη ζωή την Τζωρτζίνα, μετά από ανακοπή καρδιάς.
Ο γιατρός περιγράφει τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε ο ίδιος και οι υπόλοιποι γιατροί, όταν επί 50 λεπτά προσπαθούσαν να επαναφέρουν το τρίτο παιδί της οικογένειας στη ζωή.
«Έκανα το καθήκον μου, έκανα τη δουλειά μου, θεωρώ ότι έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω. Ήταν μία από τις συγκλονιστικότερες στιγμές της καριέρας μου, λόγω της διάρκειας, λόγω της συγκινησιακής φόρτισης, λόγω του ότι είχαμε να κάνουμε με ένα παιδί μίας οικογένειας, που έπαθε καρδιακή ανακοπή και πέθαινε. Προσπαθούσαμε 45 με 50 λεπτά» είπε, μιλώντας στον Alpha.
«Το παιδί ήταν πεθαμένο, ήταν σε καρδιακή ανακοπή. Είχε σταματήσει η καρδιά της και όλες οι ζωτικές λειτουργίες. Τα πάντα. Δεν στέλνεται αίμα στα κύτταρα, οπουδήποτε, και επέρχεται θάνατος» συμπλήρωσε.
- Διαβάστε επίσης: «Υπάρχει βίντεο με επεισόδιο της Τζωρτζίνας – Κάποιος λέει ψέματα» δηλώνει η μητέρα
«Δεν μου έχει συμβεί τόσος χρόνος ανάνηψης σε άλλο παιδί»
«Αν το περιστατικό συμβεί μέσα σε νοσοκομείο, έχουμε μαρτυρίες ότι πριν από κάποια λεπτά ήταν καλά, είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε ανάνηψη και ό,τι μπορούμε περισσότερο. Ειδικά σε ένα παιδί. Γιατί τα παιδιά έχουν όργανα που είναι πιο ανθεκτικά, πιο υγιή, το παλεύουμε περισσότερο. Δεν υπήρχαν ενδείξεις μέχρι εκείνη τη στιγμή ότι υπήρχε καρδιολογικό πρόβλημα στο παιδί. Σε τόσα πορείας δεν μου έχει συμβεί τόσος χρόνος ανάνηψης σε άλλο παιδί» εξηγεί σε άλλο σημείο.
«Η Τζωρτζίνα ήταν η μοναδική που η ανάνηψη κράτησε 50 ολόκληρα λεπτά. Κάναμε προσπάθειες καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης στο παιδί οι οποίες φάνηκαν να αποδίδουν. Στα 50 λεπτά φάνηκε το παιδί άρχισε να έχει ζωτικά σημεία» κατέληξε.
Δείτε αναλυτικά όσα είπε:
- Ιράν: Δύο άνδρες εκτελέστηκαν δι’ απαγχονισμού για τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις του Ιανουαρίου
- Το smartphone καταστρέφει τους αντίχειρές σας – Να πώς μπορείτε να το αποτρέψετε
- «Μολυσμένη μητέρα» – Γιατί ο Κιμ Γιονγκ Ουν σβήνει την ίδια του τη μάνα από την ιστορία της Βόρειας Κορέας
- Μεσσηνία: Προθεσμία να απολογηθούν την Τετάρτη πήραν οι τρεις συλληφθέντες για τους εμπρησμούς
- Τη μεγαλύτερη απειλή στις πτήσεις την κουβαλάμε πάνω μας
- Τι ώρα ξεκινάει η στάση εργασίας των διανομέων – «Πιάνει» και τον τελικό του Μουντιάλ
- Οι 13 τίτλοι που έχει κατακτήσει στην καριέρα του ο Στέφανος Τσιτσιπάς
- Ευρώπη: Πώς βλέπουν την εκπαίδευση οι πολίτες – Η επαγγελματική κατάρτιση χάνει σε «κύρος», κερδίζει σε «δουλειές»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)
















































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [19.07 – 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/POSTER-copy-30-315x220.jpg)














Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442