«Παρακαλώ θερμά να επισπευθεί η έρευνα», ζήτησε απευθυνόμενη στις αρμόδιες αρχές

«Θα σας πω ένα πράγμα και κρατήστε το: Οι γιατροί λένε συνέχεια ‘εμείς δεν έχουμε εικόνα’. Και εγώ σας λέω ότι υπάρχει βίντεο καταγραφής της Τζωρτζίνας, που παθαίνει σπασμούς και θα το δώσω στις αρχές, και τότε θα δουν τα πάντα, πότε χτύπησε το μηνάχημα, ο απινιδωτής, πότε ήρθαν οι γιατροί, τα πάντα», τόνισε χαρακτηριστικά η μητέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα, μιλώντας στο «Φως στο Τούνελ» και στην Αγγελική Νικολούλη.

«Παρακαλώ θερμά να επισπευθεί η έρευνα», ζήτησε μάλιστα, απευθυνόμενη στις αρμόδιες αρχές.

Η μητέρα των κοριτσιών απάντησε στις αιτιάσεις γιατρών, ότι καθυστέρησε η ίδια να τους ειδοποιήσει και να ζητήσει βοήθεια για την 9χρονη Τζωρτζίνα, όταν έπαθε την πρώτη ανακοπή.

«Στο Καραμανδάνειο, την ώρα που έπαθε το επεισόδιο, αντέδρασα αμέσως και βγήκα στο διάδρομο. Μάλιστα, έπεσα μούρη με μούρη με μία κυρία στο διάδρομο και είδα τους γιατρούς να έρχονται γρήγορα», όπως είπε.

Και συνέχισε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση: «Η πρώτη μου αντίδραση ήταν το κουδούνι, να χτυπήσω το κουδούνι, άνοιξα την πόρτα όμως ταυτόχρονα και χτύπησα το κουδούνι, γιατί ήταν δίπλα στην πόρτα, και είδα ότι έρχονταν οι γιατροί αμέσως».

«Κάποιος λέει ψέματα»

Η μητέρα τόνισε ότι η Τζωρτζίνα ήταν σε οξυγόνο και αναρωτήθηκε: «Άρα, πώς γίνεται να λένε ‘κάναμε ακτινογραφία και δεν βρήκαμε τίποτα’ και από την άλλη να ήταν σε οξυγόνο;». Και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Ένα παιδί που είναι καλά, δεν έχει λευκά (αιμοσφαίρια) 20.000».

«Άρα, κάποιος λέει ψέματα», υπογράμμισε η 33χρονη, κάτι που ελπίζει, όπως είπε, να εξακριβώσουν οι αρχές.

«Θα έρθει μάρτυρας και θα βρουν τι έλεγα στο τηλέφωνο»

Σε ερώτηση της Αγγελικής Νικολούλη, μήπως την ώρα του καρδιακού επεισοδίου της Τζωρτζίνας, η ίδια είχε αποκοιμηθεί, λόγω κούρασης και ίσως γι’ αυτό καθυστέρησε να ζητήσει βοήθεια, η απάντησή της ήταν ξεκάθαρη:

«Ήμουν ξύπνια, μιλούσα στο τηλέφωνο, και στην ανάκριση θα έρθει μάρτυρας και θα δουν τις κλήσεις, που λέω ότι κάτι δεν πάει καλά και κλείνω το τηλέφωνο. Και εκείνη τη στιγμή, πετάχτηκε η Τζωρτζίνα και έπεσε πίσω, όπως έκανε η Μαλένα».

Επανέλαβε ότι οι γιατροί ήταν στο διάδρομο και ήρθαν αμέσως – «δεν έκαναν ούτε ένα λεπτό να έρθουν», είπε χαρακτηριστικά.

Και τόνισε: «Οι γιατροί μπορεί να λένε ό,τι θέλουν, όταν θα φτάσει η ώρα ελπίζω οι γιατροί να θυμηθούν τι έγινε και να πουν την αλήθεια».

Παράλληλα, σημείωσε πως αφού τοποθετήθηκε βηματοδότης στο παιδί και επέστρεψε σπίτι του, τα προβλήματα επανήλθαν όταν έκανε μια μαγνητική για την παρακολούθηση της κατάστασης της υγείας της:

«Μπήκε στο νοσοκομείο να κάνει μια μαγνητική και όταν ήρθε στο σπίτι, τότε άρχισαν τα επεισόδια των σπασμών και της πτώσης του οξυγόνου» ανέφερε, τονίζοντας πως «μέχρι τότε, το παιδί δεν είχε τίποτα».

«Παρακαλώ θερμά να επισπευθεί η όλη διαδικασία, για να δούμε τι ακριβώς έγινε με τα παιδιά», κατέληξε η μητέρα των τριών παιδιών.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr