Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το θρίλερ της Πάτρας στο Τούνελ: Τα γεγονότα πριν από τον «περίεργο» θάνατο της Τζωρτζίνας

Το θρίλερ της Πάτρας στο Τούνελ: Τα γεγονότα πριν από τον «περίεργο» θάνατο της Τζωρτζίνας

Το «Φως στο Τούνελ» έκανε βαθιά έρευνα στον ιατρικό χώρο της Πάτρας και της Αθήνας, συλλέγοντας μαρτυρίες γιατρών, νοσηλευτών αλλά και συγγενών ασθενών που έζησαν από κοντά το δράμα της 9χρονης Τζωρτζίνας και της οικογένειάς της, μιας ιστορίας που συγκλονίζει, αλλά και διχάζει την κοινή γνώμη.

Οι μάρτυρες, οι οποίοι επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους μέχρι να καταθέσουν και επίσημα στις Αρχές , αναφέρονται στις πτυχές της υπόθεσης που προκαλούν εύλογα ερωτήματα.

Οι σπασμοί και η εισαγωγή στο νοσοκομείο

Το πρωινό της Τετάρτης 7 Απριλίου του 2021 στο Καραμανδάνειο παιδιατρικό νοσοκομείο της Πάτρας, φτάνει το 9χρονο κοριτσάκι. Μέλος του ιατρικού προσωπικού περιγράφει:

«Την έφερε η μητέρα της η οποία μας είπε ότι η μικρή τιναζόταν στον ύπνο της, ανέφερε σπασμούς τη νύχτα κατά την διάρκεια του ύπνου. Η 9χρονη υποβλήθηκε αμέσως σε εγκεφαλογράφημα, σε μαγνητική εγκεφάλου ενώ την ανέλαβε η καρδιολόγος που γνώριζε το ιστορικό της και την είχε εξετάσει και πάλι μια βδομάδα νωρίτερα χωρίς να διαγνώσει κάτι σοβαρό. Πέσαμε πάνω της. Δεν είχαν συμπληρωθεί δύο μήνες από τότε που έχασαν το δεύτερο παιδί, ήταν πολύ φρέσκο και γι’ αυτό ήμασταν και λίγο πιο ευαίσθητοι και το τρέχαμε πολύ. Κάναμε τα πάντα σε δύο μέρες, αυτά που κανονικά θα γίνονταν μέσα σε μία εβδομάδα. Φαίνονταν όλα εξαιρετικά και η κατάστασή της δεν ενέπνεε καμία ανησυχία. Κατά την επίσκεψη των ιατρών την Παρασκευή, δύο μέρες αργότερα, ενημερώσαμε την μητέρα ότι ο έλεγχος είναι αρνητικός».

Το εξιτήριο και το ξαφνικό πρόβλημα

Όλοι στο νοσοκομείο κάνουν λόγο για άριστη κλινική εικόνα της 9χρονης. Αυτός ήταν και ο λόγος που ήθελαν να της δώσουν εξιτήριο δυο ημέρες μετά την εισαγωγή. Κάτι όμως θα άλλαζε ξαφνικά αυτή την εικόνα…

«Ήρθε η μητέρα ανήσυχη και είπε στους γιατρούς πως το κοριτσάκι έκανε έναν εμετό. Δεν είδαμε εμετό, αλλά ένα παιδάκι που κράταγε ένα νεφροειδές με λίγο σάλιο μέσα… Το παιδί έμοιαζε φοβισμένο, είπε ότι πονάει λίγο η κοιλιά του και οι γιατροί αποφάσισαν να μείνει για παρακολούθηση. Έγιναν πάλι εξετάσεις και υπέρηχος κοιλίας για κάθε ενδεχόμενο. Έφαγε κανονικά, και την επόμενη μέρα μια χαρά. Παρόλα αυτά ήταν σε μόνιτορ συνέχεια και μάλιστα με σαφή οδηγία καθώς αυτά που περιέγραφε η μητέρα γίνονταν κατά τον ύπνο, η γιατρός εφημερίας να το βλέπει, κάθε μισάωρο περίπου».

Ο μπαμπάς της Τζωρτζίνας έμεινε μαζί της το βράδυ του Σαββάτου, μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής. Η μικρή ήταν σε άριστη κατάσταση, ζήτησε να φάει μέχρι σουβλάκι κάτι που προφανώς δεν της το επέτρεψαν.

Ο μπαμπάς έφυγε το μεσημέρι της Κυριακής και έμεινε κοντά της η μητέρα της.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024