Ο Γάλλος σέντερ τα γιόρτασε κανονικά, με καθυστέρηση, παρέα με συμπαίκτες του. Την παράσταση έκλεψε η τούρτα-κροκόδειλος που μόνο τυχαία δεν ήταν. Άλλωστε αυτό είναι και το παρατσούκλι που του έχουν «κολλησει» οι υπόλοιποι, λόγω της σωματοδομής του και του τρόπου που… σκεπάζει το καλάθι.
Ο ίδιος ανέβασε και σχετικές φωτογραφίες στα social media. Μαζί του βρέθηκαν οι Βεζένκοφ, Έισι, ΜακΚίσικ, Μάρτιν, Ντόρσεϊ και Ζαν-Σαρλ.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Ολοκληρώνεται το βράδυ της Τετάρτης η δεύτερη ημέρα των ρεβάνς της ενδιάμεσης φάσης του Champions League και έτσι, στις δώδεκα γνωστές, προστίθενται οι τελευταίες τέσσερις ομάδες που θα βρεθούν στους «16».