Ο ελληνικός αθλητισμός θρηνεί την απώλεια του Σταμάτη Πολίτη, ο οποίος έφυγε σήμερα από την ζωή σε ηλικία 55 ετών.
Ο γιος του πρώην προπονητή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, Κώστα Πολίτη, έδωσε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο. Πάλεψε με γενναιότητα αλλά τελικά έφυγε από την ζωή τόσο άδικα.
Ήταν μπασκετμπολίστας σε Παναθηναϊκό, Νήαρ Ηστ και Δάφνη ενώ φόρεσε και την φανέλα των «¨μικρών» εθνικών ομάδων.
Είχε σπουδάσει στα ΤΕΦΑΑ και εργάζονταν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.